Seleccioni el seu idioma

dona demana matrimoni a home

Atreveix-te, no ho dubtis, vés a per ell i enregistra el moment!

En ple segle XXI no hi ha normes de societat que valguin. Les dones poden demanar matrimoni a un home, de la mateixa forma que és més habitual que passi al revés.

La tradició irlandesa que va instaurar Sant Patrici al segle V deia que les dones podien demanar el matrimoni als homes únicament els 29 de febrer, és a dir, als anys de traspàs. Però si Sandra Bullock va demanar matrimoni a Ryan Reynolds el 2009 a la pel·lícula “La Proposició”, qui et limitarà ara la possibilitat de demanar la mà qualsevol dia?

Si ja vas llegir el nostre post de quan demanar la mà, i et sents en el moment correcte de la relació per fer-ho. Per què esperar que sigui l'home qui et demani matrimoni?

Una petició de mà pot ser des de la més tradicional a la més esbojarrada, una petició romàntica o aventurera, heterosexual o del mateix sexe, i per descomptat dones que demanen la mà al seu noi. Tot i això, per més que estiguis «boja d'amor» hi ha alguns aspectes que potser hauries de valorar abans de demanar-li la mà al teu xicot.

Si ha crescut en una família amb valors tradicionals pot ser que cregui que és ell qui t'ha de demanar la mà, i potser, podria sentir-se una mica violent si decideixes fer tu el pas. Si ja porteu un temps i et sents a punt per fer el pas al matrimoni, valora si ell també pot estar pensant a demanar-te la mà ben aviat. Subtilment, digues-li que ets feliç amb ell i pregunta-li com veu la vostra relació. Si la seva actitud passa a ser nerviosa, potser hauries d'esperar una mica a veure què passa. No és que la teva proposta sigui menys especial, però si estàs preparant alguna cosa, seria una pena trencar la màgia d'aquell moment. Fins i tot, si estàs convençuda que alguna cosa trama i estàs preparada per reaccionar, una doble petició de mà pot ser doblement inoblidable.

Si ja ho tens clar, vegem diferents articles per obsequiar-lo i com demanar-li la mà al teu noi:

La primera idea per regalar seria un anell. Per què no? Si el teu xicot no és reticent a portar anell, aquesta és sens dubte l'opció número u. Això sí, hauria de ser un anell d'un estil que no s'assembli gaire a l'aliança de casament, ja que més aviat que tard arribaran. :)

dona demana matrimoni a home

Moltes noies es decideixen per un rellotge, una opció perfecta atès que hi ha opcions de tots els pressupostos i és un objecte d'ús diari, per tant sempre et tindrà present. Pots gravar la data i el teu nom al revers, fent-ho encara més personal. Si tampoc no fa servir rellotge, una altra opció són uns botons de puny. És una peça molt elegant, masculina, que ja tindrà per utilitzar-la quan vulgui i, igual que els rellotges, n'hi ha per a totes les butxaques.

Una altra de les grans preguntes és: He d'agenollar-me? En un dels nostres posts t'expliquem d'on ve el gest de clavar el genoll per demanar matrimoni, i sobre si cal fer-ho o no, només tu pots decidir-ho. És un gest tradicional, però no incloure'l no en fa una petició menys romàntica.

Prepara't per afalacs i crítiques de tercers, ja que vivim en un món on a tothom li agrada opinar. Per part nostra només et direm: Atreveix-te, no ho dubtis, vés a per ell i grava el moment!

Finalment, a moltes noies els agrada comentar i compartir els plans i les experiències amb qui els envolta, així que recorda que si ha de ser una sorpresa ho has de mantenir en secret per assegurar l'efecte sorpresa.

Esperem que aquest petit post t'hagi ajudat a treure't el temor que poguessis tenir a demanar la mà al teu noi i que aviat puguem ajudar-te a escollir l'anell de compromís especial per a ell, ideal perquè facis una proposta de matrimoni inoblidable. Tenim un altre post que et dóna pautes sobre quan arriba el moment de fer el pas.

anells per home de carboni

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- et mostrem un amplíssim assortiment d'anells adequats per a una petició de matrimoni elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.