Seleccioni el seu idioma

aliances orLa col·lecció més cuidada d'aliances de casament i anells en or, elegants, informals, clàssics, bàsics o sofisticats. Realitzats en or blanc, groc, rosat, negre, etc., amb un acabat brillant i polit, matisat, o texturat, i finalment amb diamants o sense. Un assortiment pensat perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost.

Veure els models, amb preus i característiques

A l'hora de buscar unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en la fabricació, en el disseny i en el metall escollit.

La col·lecció d'anells de casament realitzats en or que us mostrem són de marques reconegudes en el sector de les aliances de casament. Algunes són espanyoles, i més econòmiques. D'altres, són marques alemanyes "premium" amb dissenys més elaborats, amb un tipus d'or blanc que manté el seu color, que no necessita manteniment, i que és més resistent a les ratllades a l'estar més premsat.

Molts dels models mostrats es poden fabricar també en altres colors o tipus d'or i fins i tot en alguns es pot sol·licitar una altra amplada, però si el vostre desig és crear una aliança totalment al vostre gust, la que sempre vau somiar, el millor és utilitzar-ne un dels diversos configuradors que us proposem, o fabricar-les a mà en el nostre taller.

configurador aliances

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Pots escollir anells amb formes rectes i simples, o amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, i amaguen millor les ratllades de l'ús diari, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma d'l'anell. En alguns models la superfície exterior està martellejada el que confereix un original i rústic acabat. Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat, amb maquinària d'última tecnologia que ofereix una una perfecció absoluta i, a el mateix temps, una contenció del seu preu, dins de la seva categoria.

Per a la majoria de models es pot variar el color i l'aliatge o tipus de l'or. Usant un tipus d'or, o un altre, el preu de l'anell pot canviar de forma important (passant de costar, per exemple, de 500€ a menys de 300€) mantenint un aspecte similar (veure l'article informatiu sobre els metalls). Com que és difícil poder mostrar, a la botiga en línia, totes les possibilitats per a cada model et suggerim que ens consultis les possibilitats que hi ha, per al model que t'agradi.

aliances or premium

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.