Seleccioni el seu idioma

diferents estils de gravat

El gravat personalitzat és "la cirereta del pastís" d'un anell o unes aliances de casament.

Encara que el més habitual és gravar la data del casament i el nom de la teva parella en cadascún dels dos anells, és bonic deixar volar la imaginació i sortir-se del que és corrent gravant un text o una imatge. Un toc final amb un missatge d'amor, molt personal, en forma de gravat.

Algunes frases que ens van sol·licitar gravar van ser: "Gràcies a Déu, que et vaig conèixer", "Ets el meu mig alvocat", "Sense tu no sóc res...". Clica per veure alguns exemples més.

gravat imatges

El gravat es pot fer en diferents tipus de lletra i aquestes varien d'un fabricant a un altre (veure imatges inferiors). Pots triar el tipus en el moment de la compra o indicar-ho en els comentaris a la comanda. Normalment fem tots els gravats a làser, ja que el resultat és infinitament millor que el tradicional gravat que es feia amb burí d'acer o amb punta de diamant.

En general són:

  • Lletra clàssica cursiva, estil “English Vivace”
  • Lletra habitual majúscula, estil “ARIAL”
  • Lletra habitual minúscula, estil “Book Antiqua”
  • Lletra estil escriptura a mà, tipus “Marydale, Zuerbig o President”

A la majoria de models és possible gravar a més de les lletres i números habituals, signes, símbols com cors o infinits, empremtes dactilars, dibuixos, imatges, símbols personals o un text escrit amb la pròpia lletra (les imatges especials ens les hauràs d'enviar en un arxiu).

gravat cr

gravat teno titanfactory

gravat duoo

gravat saint maurice

gravat fi

eleka

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.