Seleccioni el seu idioma

anells tantal

Un nou material per a un nou estil d'aliances. Les aliances de casament i els anells fets amb tàntal de la nostra col·lecció són informals, increïblement resistents i d'un preciós color gris intens. Fabricats només amb tàntal o en combinació amb or o carboni i amb diamants, o sense. Tots ells amb espectaculars textures en els seus acabats. El tàntal és un material fort i innovador, que no deixa a ningú indiferent. Uns anells especialment atractius per a les persones més atrevides i poc convencionals.

Veure els models, amb preus i característiques

Els anells de tàntal són més durs, d'un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells similars de titani.

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles. Així, va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni "foscos" han començat a fer-se populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més " tecnològics "en joieria.

conjunto anillos tantalo

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet el tàntal un material cada vegada més utilitzat en la realització d'aliances, convertint-se en una atractiva alternativa.

  • Él tàntal és un metall relativament nou, descobert al 1802, i és dels més rars del nostre sistema solar. Inicialment es va usar en implants mèdics, per ser hipoal·lergènic al 100%, i fa pocs anys que s’usa en joieria. Té un bonic color gris antracita, amb un to blavós.
  • El tàntal usat en la fabricació de les aliances, no és un aliatge ni un recobriment, sinó que és metall pur. No s’oxida, ni canvia de color. El seu color fosc es mantindrà al llarg del temps i combina, extraordinàriament, amb diamants o altres materials com l’or.
  • El seu altíssim punt de fusió, 3000ºC, la seva densitat, i la seva duresa fa que sigui difícil de treballar, però aquestes mateixes qualitats fan que sigui un dels metalls més resistents a les ratllades, i per tant, un material ideal per als anells de casament, que estan sotmesos a un ús diari.

Els anells i les aliances de casament realitzats en tàntal que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes, de les millors marques mundials, i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb el millor tàntal i amb tecnologia puntera. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

Comparant els "nous" materials: Zirconi, titani, tàntal, carboni o acer:

  • Pel seu color: El carboni és negre i el zirconi pot ser negre. El tàntal té el gris més fosc, una mica més clar és el gris del titani i finalment el zirconi natural i l'acer són d'un color gris més clar.
  • Pel seu pes: El carboni és el més lleuger amb diferència. A continuació està el titani, el zirconi, l'acer i el més pesat és el tàntal.
  • Per la seva resistència a les esgarrapades: El tàntal és el més dur. A continuació està el zirconi, l'acer, el titani i el carboni.
  • Pel seu preu, relacionat amb la dificultat per a ser treballat: L'acer és el més econòmic. A continuació està el titani, el carboni, el zirconi i el tàntal.
  • El carboni, el titani, el tàntal i el zirconi tenen una molt bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.
  • Tots ells són molt duradors i molt resistents al trencament.
  • Pel seu mètode de fabricació no és fàcil ajustar la talla d'aquests anells un cop fabricats i només en els de tàntal o zirconi es pot modificar la seva talla en un o dos números. No obstant això, en ocasions el fabricant ens accepta fabricar un nou anell a un preu especial si es necessita fer-lo més gran o més petit.

color diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.