Seleccioni el seu idioma

quan demanar matrimoni

Demanar matrimoni no és fútil, i saber veure que s'ha arribat al moment correcte de fer-ho és fonamental.

Una decisió així necessita meditar-se i arribar al convenciment que és un bon moment per fer-ho. Si t'hi fixes veuràs que hi ha una sèrie de senyals per saber si ja ha arribat l'hora.

Arriba un moment en la relació d'una parella en què l'amor està en alça i un dels dos, la majoria de les vegades l'home, però no sempre, decideix demanar-li la mà a la seva parella per fer un pas endavant i oficialitzar la seva relació.

Fer-te unes preguntes i valorar amb sinceritat les respostes t'ajudarà a saber si és el moment de llançar-se a demanar matrimoni:

Com és la vostra relació? En quin punt es troba? No et confonguis amb el temps que porteu junts sinó en si la vostra relació és madura i esteu preparats per fer aquest pas. Mentre que algunes parelles avancen molt ràpid i en menys d'un any ja se senten llestes i amb ganes per prendre aquesta decisió, altres prefereixen esperar més temps.

Us coneixeu plenament? Us heu vist en tota mena de situacions com les que planteja la vida? Els períodes d'alegria i felicitat es porten fàcilment i amb naturalitat, però has de sentir que la teva parella també et recolza en moments de feblesa, ja sigui per problemes laborals, fites no aconseguides o discussions i distanciaments amb una amistat o un familiar. Sentir que la teva parella t'escolta, es preocupa per tu, t'aconsella, o intueix que et passa alguna cosa només mirant-te demostra que et coneix bé i t'estima. Al mateix temps, has d'analitzar què passa entre vosaltres quan apareix alguna discussió, des de la més trivial a una més seriosa. És possible que tots dos tingueu caràcters forts, que no estigueu diposats a donar el braç a tòrcer, i el vostre amor també passa per parlar del que passa en aquestes situacions. La confiança és un pilar bàsic en una relació. S'ha de poder compartir i parlar de tot, sense deixar de ser un mateix i sense haver d'intentar aparentar per "agradar" més l'altra persona.

quan demanar la ma

Com veu la vostra relació la família i les amistats? Al voltant vostre hi ha un entorn format per les persones que més us estimen. És probable que les vostres creences i opinions siguin similars a les de les persones d'aquest entorn, però ni sempre és així ni ho ha de ser necessàriament. Sovint, l'amor cap a l'altra persona no ens deixa veure i pensar amb claredat i escoltar el nostre entorn proper ens pot oferir una visió externa sobre la nostra relació. Què et diuen de la teva parella? La teva família i les teves amistats sempre desitjaran el millor per a tu, així que escolta'ls. Si a un d'ells no li agrada la teva parella no és important, però si la gran majoria opina que aquella persona no et convé, segurament el millor és que intentis trobar en un altre lloc l'amor de la teva vida... Igualment important és que dediquis temps a la família i amistats de la teva parella perquè us pugueu conèixer i apreciar, de manera que et sentis igual de còmode amb la seva familia i amics com et sents amb la teva familia i els teus amics.

Afectarà la preparació del vostre casament a l'economia i professió? Cal ser conscients de la situació econòmica i professional de totes dues parts. Si un dels dos encara està estudiant, té una situació d'inseguretat laboral o està treballant dur per cancel·lar com més aviat millor un préstec, potser no és el millor moment per plantejar-se un casament. Si voleu demostrar-vos el vostre amor i compromís podeu fer-vos igualment la promesa però, de mutu acord, deixar la celebració del casament per més endavant.

Estàs atent als comentaris de la teva parella? Quan s'arriba al punt en què un dels dos es planteja comprar un anell i demanar la mà de la parella, també arriba el punt en què l'altra persona està esperant i desitjant que arribi aquest moment. Presta atenció si escoltes comentaris sobre "com de bonic és aquell i aquell altre anell de compromís en passar per una joieria», "el fantàstic que seria fer un viatge de lluna de mel a Kenya", o que "el dia del casament li agradaria anar en un cotxe de cavalls"... Ja t'ha passat? Quina va ser la teva reacció? Potser vas preferir canviar de tema o potser vas imaginar com seria el dia del teu casament... Si és la segona opció ja trigues a demanar-li matrimoni.

Esperem que aquest petit post t'hagi ajudat a valorar la situació i que aviat poguem ajudar-te a escollir l'anell de compromís ideal perquè facis una proposta de matrimoni inoblidable.Tenim un altre post que et dóna pautes sobre quina pot ser la data més idònia..

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- et mostrem un amplíssim assortiment d'anells adequats per a una petició de matrimoni elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.