Seleccioni el seu idioma

anells titani

La col·lecció més extensa d'aliances de casament i anells de titani, informals, molt lleugers alhora que resistents i d'un suau color gris. Realitzats només de titani o en combinació amb altres metalls com or, platí, pal·ladi, plata, ceràmica o fibra de carboni i amb un acabat brillant i polit o mat, amb espectaculars textures, i amb la possibilitat de portar diamants encastats. Un assortiment que no deixa ningú indiferent i pensat perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost. Uns anells especialment atractius per a les persones més atrevides i poc convencionals.

Veure els models, amb preus i característiques

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança de casament que no fos d'or. Aquestes aliances, i les de platí, han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles. Així, el titani, el tàntal, el carboni o l'acer s'han fet populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

  • El titani és un metall relativament nou en joieria. Inicialment es va usar en implants mèdics, per ser hipoal·lergènic al 100%, i és usat també en articles d'alta tecnologia.
  • El titani usat en la fabricació de les aliances, no és un aliatge ni un recobriment, sinó que és metall pur. No s'oxida, ni es descoloreix. El seu color fosc es mantindrà al llarg de el temps i combina, extraordinàriament amb altres metalls com platí, pal·ladi, or blanc, groc o rosat, plata, acer, zirconi, o materials com ceràmica o fibra de carboni. En alguns models és possible triar que els diamants que porten encastats siguin blancs, negres, blaus o verds, per donar un toc encara més singular.
  • El titani és, al costat de l'acer, una excel·lent opció com anell o aliança de casament econòmica, en comparació amb altres alternatives possibles.

Els anells i les aliances de casament realitzats en titani que mostrem a la nostra col·lecció són alemanyes, de les millors marques mundials, i es realitzen sota estrictes controls de qualitat amb el millor titani i amb tecnologia puntera. Són un clar exemple de l'prestigi que tenen els productes "Made in Germany".

anells titani i titani combinat

Comparant els "nous" materials: Zirconi, titani, tàntal, carboni o acer:

  • Pel seu color: El carboni és negre i el zirconi pot ser negre. El tàntal té el gris més fosc, una mica més clar és el gris del titani i finalment el zirconi natural i l'acer són d'un color gris més clar.
  • Pel seu pes: El carboni és el més lleuger amb diferència. A continuació està el titani, zirconi, acer i el més pesat és el tàntal.
  • Per la seva resistència a les esgarrapades: El tàntal és el més dur. A continuació està el zirconi, acer, titani i carboni.
  • Pel seu preu, relacionat amb la dificultat per a ser treballat: L'acer és el més econòmic. A continuació està el titani, carboni, zirconi i tàntal.
  • El carboni, el titani, el tàntal i el zirconi tenen una molt bona conductivitat tèrmica que fa que s'adaptin a l'instant a la temperatura de la pell.
  • Tots ells són molt duradors i molt resistents al trencament.
  • Pel seu mètode de fabricació no és fàcil ajustar la talla d'aquests anells un cop fabricats i només en els de tàntal o zirconi es pot modificar la seva talla en un o dos números. No obstant això, en ocasions el fabricant ens accepta fabricar un nou anell a un preu especial si es necessita fer-lo més gran o més petit.

colors diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.