Seleccioni el seu idioma

configurador aliances

A la nostra botiga online, podeu trobar un ampli assortiment de models d'aliances d'or, platí o de pal·ladi. Molts d'ells es poden fabricar també en altres colors o tipus d'or, altres metalls i fins i tot en alguns es pot modificar l'amplada, però si el vostre desig és crear una aliança totalment al vostre gust, la que sempre vau somiar, el millor és utilitzar-ne un dels diversos configuradors que us proposem, o fabricar-les a mà al nostre taller.

Un configurador d'aliances és una eina online molt intuïtiva amb la qual es poden fer milers de combinacions d'aliances de casament i anells d'or, platí o pal·ladi i veure'ls en 3D. Estem al vostre costat per assessorar-vos en tots els passos, no dubteu en consultar-nos. Un cop l'hàgiu dissenyat contacteu per seguir el procés i fabricar-los.

  • Comenceu per triar el metall*, el color d'aquest, la forma, l'amplada, l'alçada i l'acabat extern de l'aliança. Finalment, afegiu un o més diamants*, si així ho desitgeu e indiqueu un gravat especial que els faci únics. (* Veure l'article informatiu sobre els metalls i els diamants).
  • Cada canvi que es fa es va veient a la pantalla i al mateix temps es visualitza el cost de l'anell. Una manera d'aconseguir una joia "a la carta", personalitzada per vosaltres i per a vosaltres.
  • Cada anell personalitzat es lliura acompanyat d'un certificat de garantia amb les seves característiques.
  • Cadascun dels configuradors ofereix un nivell diferent de prestacions, o de possibilitats de personalització, i de preus.

Et recomanem accedir als configuradors en pantalla gran per poder apreciar millor els detalls.

configurador ele ka configurador fischer

 

configurador duoo configurador saint maurice

En gran mesura, la forma defineix el caràcter de qualsevol anell. Pots escollir anells amb formes rectes i simples, o amb un fort perfil o relleu.

Treballant sobre la superfície de l'anell es poden aconseguir diferents i originals efectes. En general, les superfícies polides i d'alta brillantor reflecteixen la llum, i amaguen millor les ratllades de l'ús diari, mentre que les superfícies amb un vellutat mat tendeixen a cridar l'atenció sobre la forma de l'anell. En alguns models la superfície exterior està martellejada el que confereix un original i rústic acabat.

Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat, amb maquinària d'última tecnologia que ofereix una una perfecció absoluta i, a el mateix temps, una contenció del seu preu, dins de la seva categoria.

foto poesia

Tant en la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.