Seleccioni el seu idioma

el valor de la sostenibilitat

Joieria ètica i sostenible

Com la promesa d'una vida meravellosa per a dos, els anells que us oferim estan fets a mida per als vostres dits sense costures tècniques, ni tampoc ètiques, i estan garantits de per vida. Fets a Europa destaquen pel seu disseny i la perfecció de la seva producció.

Les joies en general i particularment les que són per compromís, o les aliances de casament, són símbols d'amor, representen sentiments purs i sincers.

Triem únicament aquells proveïdors compromesos amb els nostres mateixos valors i apliquem sistemes de gestió mediambiental adequats a la nostra activitat. És la màxima expressió de el respecte al futur de les properes generacions.

Estem involucrats en el respecte de l'entorn i els drets humans en tots els nivells de la cadena de producció, compromesos en la millora de la societat amb actuacions responsables, generant valor per a tots i col·laborant a construir una societat millor, més sana i més forta.

Els nostres valors:

Diamants ètics

 • Oferim joies de la millor qualitat encastades amb diamants ètics excepcionals.
 • En garantir diamants lliures de violacions de drets humans i en recolzar la indústria i el treball artesà local, posem a les persones en el centre de les nostres preocupacions.
 • Cal trencar el vincle que existeix entre els diamants i totes les formes d'explotació i patiment.
 • Tenim la garantia que tots els diamants utilitzats pels nostres proveïdors han estat extrets en condicions de treball dignes i segures, respectant els drets humans i complint les estrictes normes internacionals.
 • La indústria ètica del diamant beneficia enormement a l'economia dels països productors per desenvolupar infraestructures, escoles, hospitals, carreteres i facilita l'accés a l'ocupació, l'educació i l'atenció mèdica.
 • Com a alternativa als diamants tradicionals, des de fa poc temps s'han començat a comercialitzar diamants creats en laboratori, imitant el procés realitzat per la terra al llarg de milers d'anys. Segueix llegint per trobar més informació sobre aquests diamants creats en laboratori.

or i diamants sostenibles

 Sostenibilitat de la mineria i els drets dels seus treballadors

 • Promovem l'ús d'or de "Comerç Just" i l'or reciclat. Prioritzem l'ús responsable dels recursos ecològics al produir i comercialitzar joies dissenyades per durar tota la vida.
 • Les joies no han d'estar tenyides per activitats mineres irresponsables, violacions de drets humans o pràctiques nocives per al medi ambient.
 • Milers de miners cobren menys d'un dòlar al dia, són víctimes d'accidents, treball forçós i violència. És bàsic identificar el país d'origen de les matèries primeres i recórrer als que ofereixen condicions de treball segur i accés a la salut i educació.
 • La mineria és una activitat contaminant que destrueix els ecosistemes locals i fa mal a les poblacions circumdants. Per això, és prioritària l'opció de la mineria d'or segons les normes del "Or de Comerç Just Fairtrade", al costat de l'ús i reciclatge de l'or ja que els metalls nobles es poden reciclar indefinidament sense perdre qualitat.

Drets de les persones LGTBIQ+

 • Som una empresa "gay-friendly". Ni que només fos per una qüestió de drets humans no acceptem, de cap manera, que ningú pugui ser discriminat pel seu sexe, orientació sexual, identitat o expressió de gènere, de la mateixa manera que és inacceptable una discriminació per raça o religió.
 • Una societat en la qual hi ha una veritable integració és un context més just en que viure i, per això, donem suport a les iniciatives del col·lectiu LGTBIQ+ que impulsen l'avanç de les societats en que operen, fomentant la diversitat com a element positiu, i contribuint a l'eliminació dels prejudicis socioculturals que produeixen assetjament, rebuig i discriminació.
 • Qualsevol aposta per la diversitat, en sentit ampli, passa també per la diversitat LGTBIQ+ i per la seva completa integració social en una societat inclusiva que ofereixi un ecosistema de confiança que valori la diversitat com un benefici.

tot tipus de parelles

 Suport a la indústria i el treball local

 • Europa té un talent reconegut a tot el món que constitueix un patrimoni. És una garantia d'excepcional qualitat usar i recolzar aquest coneixement per poder transmetre'l a les generacions futures.

fet a Europa

Sostenibilitat a petita escala

 • El nostre compromís no acaba amb que la producció de les joies sigui ètica i sostenible sinó que continua ja que tots els passos, per petits que siguin, són importants. L'estoig que acompanya les joies, la caixa de cartró per al transport, o el paper utilitzat, estan fabricats a Europa amb materials reciclats, biodegradables i impresos amb tintes ecològiques.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.