Seleccioni el seu idioma

el valor de la sostenibilitat

Joieria ètica i sostenible

Com la promesa d'una vida meravellosa per a dos, els anells que us oferim estan fets a mida per als vostres dits sense costures tècniques, ni tampoc ètiques, i estan garantits de per vida. Fets a Europa destaquen pel seu disseny i la perfecció de la seva producció.

Les joies en general i particularment les que són per compromís, o les aliances de casament, són símbols d'amor, representen sentiments purs i sincers.

Triem únicament aquells proveïdors compromesos amb els nostres mateixos valors i apliquem sistemes de gestió mediambiental adequats a la nostra activitat. És la màxima expressió de el respecte al futur de les properes generacions.

Estem involucrats en el respecte de l'entorn i els drets humans en tots els nivells de la cadena de producció, compromesos en la millora de la societat amb actuacions responsables, generant valor per a tots i col·laborant a construir una societat millor, més sana i més forta.

Els nostres valors:

Diamants ètics

 • Oferim joies de la millor qualitat encastades amb diamants ètics excepcionals.
 • En garantir diamants lliures de violacions de drets humans i en recolzar la indústria i el treball artesà local, posem a les persones en el centre de les nostres preocupacions.
 • Cal trencar el vincle que existeix entre els diamants i totes les formes d'explotació i patiment.
 • Tenim la garantia que tots els diamants utilitzats pels nostres proveïdors han estat extrets en condicions de treball dignes i segures, respectant els drets humans i complint les estrictes normes internacionals.
 • La indústria ètica del diamant beneficia enormement a l'economia dels països productors per desenvolupar infraestructures, escoles, hospitals, carreteres i facilita l'accés a l'ocupació, l'educació i l'atenció mèdica.
 • Com a alternativa als diamants tradicionals, des de fa poc temps s'han començat a comercialitzar diamants creats en laboratori, imitant el procés realitzat per la terra al llarg de milers d'anys. Segueix llegint per trobar més informació sobre aquests diamants creats en laboratori.

or i diamants sostenibles

 Sostenibilitat de la mineria i els drets dels seus treballadors

 • Promovem l'ús d'or de "Comerç Just" i l'or reciclat. Prioritzem l'ús responsable dels recursos ecològics al produir i comercialitzar joies dissenyades per durar tota la vida.
 • Les joies no han d'estar tenyides per activitats mineres irresponsables, violacions de drets humans o pràctiques nocives per al medi ambient.
 • Milers de miners cobren menys d'un dòlar al dia, són víctimes d'accidents, treball forçós i violència. És bàsic identificar el país d'origen de les matèries primeres i recórrer als que ofereixen condicions de treball segur i accés a la salut i educació.
 • La mineria és una activitat contaminant que destrueix els ecosistemes locals i fa mal a les poblacions circumdants. Per això, és prioritària l'opció de la mineria d'or segons les normes del "Or de Comerç Just Fairtrade", al costat de l'ús i reciclatge de l'or ja que els metalls nobles es poden reciclar indefinidament sense perdre qualitat.

Drets de les persones LGTBIQ+

 • Som una empresa "gay-friendly". Ni que només fos per una qüestió de drets humans no acceptem, de cap manera, que ningú pugui ser discriminat pel seu sexe, orientació sexual, identitat o expressió de gènere, de la mateixa manera que és inacceptable una discriminació per raça o religió.
 • Una societat en la qual hi ha una veritable integració és un context més just en que viure i, per això, donem suport a les iniciatives del col·lectiu LGTBIQ+ que impulsen l'avanç de les societats en que operen, fomentant la diversitat com a element positiu, i contribuint a l'eliminació dels prejudicis socioculturals que produeixen assetjament, rebuig i discriminació.
 • Qualsevol aposta per la diversitat, en sentit ampli, passa també per la diversitat LGTBIQ+ i per la seva completa integració social en una societat inclusiva que ofereixi un ecosistema de confiança que valori la diversitat com un benefici.

tot tipus de parelles

 Suport a la indústria i el treball local

 • Europa té un talent reconegut a tot el món que constitueix un patrimoni. És una garantia d'excepcional qualitat usar i recolzar aquest coneixement per poder transmetre'l a les generacions futures.

fet a Europa

Sostenibilitat a petita escala

 • El nostre compromís no acaba amb que la producció de les joies sigui ètica i sostenible sinó que continua ja que tots els passos, per petits que siguin, són importants. L'estoig que acompanya les joies, la caixa de cartró per al transport, o el paper utilitzat, estan fabricats a Europa amb materials reciclats, biodegradables i impresos amb tintes ecològiques.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.