Seleccioni el seu idioma

aliances

Quan l'afecte es converteix en un profund sentit de la proximitat i la passió es converteix en una promesa per a tota la vida, els anells de casament són l'expressió personal d'harmonia, d'emoció, una visió de la vida.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Quan llisca el teu dit dins l'aliança, és el moment més dolç... En aquest instant, qui no té ganes de cridar alt i clar que es casa, que viurà amb la persona que estima?

Després de la boda, no resistiràs la temptació d'exhibir orgullosament l'anell que representa la consagració dels teus sentiments... Tindràs, segurament, la impressió de que tothom està amb els ulls posats en ell.

Al buscar unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit.

Avui en dia l'aliança pot ser de diversos materials: Or, platí, tàntaltitani, carboni, acer, zirconi, plata, pal·ladi, etc., amb diamants o sense... A la nostra botiga online us proposem una àmplia gamma d'anells, de les millors marques, pensada perquè pugueu seleccionar els que millor encaixen amb el vostre gust i pressupost, però si el vostre desig és crear una aliança totalment al vostre gust, la que sempre vau somiar, el millor és utilitzar un dels diversos configuradors que us proposem, o fabricar-les a mà en el nostre taller.

configurador alianzas

Tots els anells es realitzen sota estrictes controls de qualitat, amb maquinària d'última tecnologia que ofereix una una perfecció absoluta i, a el mateix temps, una contenció del seu preu, dins de la seva categoria.

 conjunto alianzas

L'origen de les aliances:

  • El seu origen és l'anell metàl·lic que intercanviaven els esposos en l'antiga Roma. Aquest anell representava el cercle de la vida i de l'eternitat. Més tard, sota la influència cristiana, l'or reemplaçà el ferro, però des de fa segles, cadascun dels membres de la parella  li col·loca a l'altre una aliança en el dit.
  • Els nuvis es lliuren una aliança circular, com a símbol d'amor etern, representant en el cèrcol el que no té ni principi ni fi.
  • Al segle IX, el Papa Nicolau, va autoritzar a considerar el lliurament d'anells com la formalització de la relació de nuvis. En l'actualitat, el costum s'ha mantingut i el ritual està incorporat tant en els casaments religiosos com en els civils.
  • Els anells de casament poden fer-se de diversos materials, el més usual és l'or tot i que darrerament també es fan en altres materials. En qualsevol cas, es fan d'un material noble i resistent, significant que l'amor serà tan fort i pur com aquests materials.
  • En l'actualitat, és molt habitual que les aliances portin un o diversos diamants, són un símbol d'eternitat. Abans, però, els diamants estaven reservats generalment per a l'anell de compromís i això es remunta a l'any 1477, quan Maria de Borgonya rebé un anell de diamants de l'Arxiduc Maximilià d'Àustria. Però van ésser els egipcis els qui van instaurar el portar-lo en el tercer dit de la mà esquerra, doncs estaven convençuts que la “vena de l'amor” partia del cor per acabar en aquest dit.
  • Tradicionalment, un cop s'ha fet l'intercanvi dels anells, la núvia comença a usar el seu solitari al costat de l'aliança de matrimoni, col·locant primer l'anell matrimonial. És per això que és convenient que tinguin una relació en mida, color, material, estil, forma, etc.
  • També es dóna sovint el cas de que a partir del dia del casament, l'anell de compromís passi a la mà dreta per tal de evitar el rosec entre l'anell de compromís i el de casament en dur-los junts a diari.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.