Seleccioni el seu idioma

petició matrimoni¿Quan és el millor moment per fer la “petició de mà”?

És a la primavera? Aprofitant una data especial per a la parella? Un dia festiu? Durant el dia o la nit Cap d'Any?

Els que creiem en l'amor sabem que aquest és present els 365 dies de l'any, ja sigui deixant-se acaronar per ell en una càlida nit d'estiu, mentre fem una passejada pel bosc gaudint dels preciosos colors de la tardor, estirat en un sofà sota una manta en un dia dhivern, o veient l'explosió de les flors a la primavera.

Al voltant del 40% de les peticions de mà ocorren entre Nadal i Sant Valentí, o Sant Jordi a segons quins llocs. Hi ha persones a qui els encanta poder compartir aquest moment amb la família, cosa que converteix aquests dies festius en una bona data per poder compartir la notícia a les reunions familiars.

Al llarg dels anys ens hem trobat amb clients que van preferir fer-ho en una data assenyalada per a la parella com un aniversari o l'aniversari de la data en què es van conèixer. Altres van escollir una data a l'atzar per aconseguir un efecte sorpresa. Altres van buscar una data perquè els agradava com sonava o com quedava escrita, com el 22.11.22, en què la data es llegeix igual d'una manera o al revés.

petició matrimoni

Finalment, de vegades passa que els horaris d'estudis, feines, deures familiars, vida social i altres factors, no deixen espai i fent que «no quedin dates concretes disponibles» per a la petició i s'hagi de decidir una mica «sobre la marxa». En aquesta situació es trobava qui ens va comprar l'anell per lliurar-lo en un dia vinent però encara indeterminat. I no per això va ser menys romàntic, tal com ens van explicar posteriorment!

La nostra recomanació? Fes-ho quan sentis que el teu cor t'ho demana. No hi ha un moment més correcte que un altre per dir-li a la teva parella “T'estimo”, preguntar-li “Vols casar-te amb mi?, i a continuació fer lliscar l'anell al seu dit...

Esperem que aquest petit post t'hagi ajudat a trobar el millor moment per fer aquest pas i que aviat puguem ajudar-te a escollir l'anell de compromís ideal perquè facis una proposta de matrimoni inoblidable.

Al nostre anterior post donàvem algunes pautes per saber si més enllà de buscar un dia concret, ja va arribar l'hora de fer la proposta de matrimoni, i tenim un altre post que explica l'origen de la tradició de “clavar” el genoll a l'hora de fer una petició, potser t'agrada.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- et mostrem un amplíssim assortiment d'anells adequats per a una petició de matrimoni elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

 

 

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.