Seleccioni el seu idioma

aliances gravadesPossibilitats de gravat

Hi ha múltiples formes per personalitzar, amb un gravat original, els vostres anells.

La majoria de les parelles ja no es conformen amb gravar en les seves aliances la data del casament, o la data i el nom de la seva parella sinó que busquen algun text, imatge o símbol que, al veure'l, els produeixi una agradable sensació.

El gravat en un anell és "la cirereta del pastís"

Les aliances han anat evolucionant en paral·lel a la transformació de l'organització dels casaments. Segurament, les aliances dels vostres pares i avis eren llises, de mitja canya, en or groc i gravades amb les inicials i la data, però avui les parelles escullen unes aliances que, en un detall o un altre, reflecteixin la seva personalitat.

Nosaltres, des de fa anys, oferim la possibilitat de triar aliances "diferents", o de dissenyar unes personalitzades amb els configuradors, podent afegir un gravat original, ja sigui per l'exterior o per l'interior de l'anell.

Una frase bonica, unes paraules màgiques, un símbol, l'empremta dactilar o una imatge que simbolitzi una cosa única, per a vosaltres, donarà un toc original i autèntic als vostres anells.

A continuació us mostrem alguns exemples de gravats realitzats:

exemples gravat especial

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.