Seleccioni el seu idioma

dames d'honor

La dama d'honor és important en una boda. És una de les persones més properes a la núvia

Les bodes han canviat moltíssim al llarg de la història, a la nostra cultura no existia pròpiament la figura de la dama d’honor. Podríem dir que el seu paper era representat per alguna germana petita o un familiar que s’ocupava de portar el ram de flors.

Us pregunteu com ha arribat aquesta tradició fins a nosaltres?

De la mateixa manera que ens han arribat tantes altres coses, hem pogut veure a través del cinema com els països anglosaxons han portat aquesta figura, avui en dia imprescindible en moltes bodes.

La funció d'una dama d'honor és de gran importància en una boda. És una de les persones més properes i estimades per la núvia i té diversos papers que exerceix durant tot el procés del casament. La dama d'honor és una confident, col·laboradora i suport indispensable per a la núvia en tot el procés de planificació i durant el gran dia, ajudant a crear un record inoblidable de la boda.

  1. Dóna suport emocional: La dama d'honor està per acompanyar a la núvia durant els moments de nervis, ansietat o preocupació tant durant la planificació del casament com el mateix dia de la cerimònia.
  2. Ajuda en la planificació: La dama d'honor pot ser una màxima col·laboradora en el casament. Pot ajudar amb la selecció del vestit de núvia, de les altres dames, en la cerca de proveïdors, etc., i exerceix el paper de pont entre la núvia i la resta de dames d’honor, garantint que tothom estigui ben informat i al corrent de les seves responsabilitats.
  3. Acompanya la núvia durant el seu gran dia: La dama d'honor està al costat de la núvia, pendent d’ella el dia de la boda, l'ajuda a vestir-se, cuida del seu vestit, dels accessoris i s’assegura que ella estigui radiant.
  4. Participa en la cerimònia: La dama d'honor sol caminar durant la cerimònia molt propera a la núvia. També pot ser part de cerimònies especials com el lliurament del ram de flors.
  5. Organitza i participa en les activitats prèvies a la boda: La dama d'honor és sovint la responsable d'organitzar i participar en activitats prèvies a la boda, com ara els comiats de soltera i altres celebracions relacionades.

dama honor

Algunes d’aquestes funcions actualment també les proporcionen les planificadores d’esdeveniments o wedding-planers, però les bodes sense les dames d’honor ja no serien el mateix!!!. A que no ?

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortit en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.