Seleccioni el seu idioma

mans amb anells

Gaudireu més i millor de les vostres aliances si seguiu aquests consells que us oferim

Les aliances són el símbol visible del vostre amor, us acompanyen en els moments més especials i us recorden moments inoblidables de la vostra vida.

Quan fabriquem les aliances ho fem amb amor, des del disseny fins a l’acabat final i volem que vosaltres les gaudiu durant tota la vostra vida.

Aquestes són les cinc petites recomanacions que us donem:

  • Erosions i ratllades: Les aliances de casament us acompanyaran durant tota la vida i l'ús es farà evident als anells. Unes aliances que semblin "acabades d’estrenar" segurament no han estat utilitzades, no han estat viscudes. Heu d’usar els vostres anells, no us amoïneu si van recollint petites marques d’ús. Nosaltres les anomenem "els rastres de la vostra vida". Així, les superfícies suaument matisades van adquirint un acabat més polit, i les superfícies polides, que de noves són com un mirall, van setinant-se i perdent la seva brillantor original.
  • Ús diari: Entenem que voleu portar les vostres aliances dia i nit, però us aconsellem de no dur-les si aneu a la platja o feu activitat esportiva, per evitar que amb els cops es facin malbé o que amb la suor o l’aigua se us escapin dels dits. Els cossos experimenten canvis segons la temperatura. A la platja, per exemple, les altes temperatures fan que els dits s'inflin. Per contra, en entrar en l’aigua freda els dits es contrauen i els anells poden lliscar amb facilitat.
  • Neteja: Les vostres aliances amb l'ús diari entren en contacte amb multitud de materials i poden embrutar-se. Eviteu el contacte amb productes químics que puguin tacar la seva superfície. Per netejar-les, utilitzeu sabó suau i un drap delicat.
  • Cura dels diamants: Cal una especial atenció en la neteja i el manteniment de les joies que porten pedres precioses. Els diamants, en concret, són les pedres més dures, no es poden ratllar però sí que es poden trencar. Heu de fer especial atenció als impactes forts o càrregues pesades que puguin fer malbé les pedres o l’encastat de les mateixes. És aconsellable portar els vostres anells cada dos anys a revisar per un professional.
  • Els anells d'or blanc: Segur que heu escoltat que alguns anells d'or blanc necessiten un manteniment, que canvien de color, o alguna cosa de l'estil... Us ho expliquem: Els anells d'or blanc estan recoberts per una molt fina capa de rodi que li dóna un color extra blanc. Aquesta capa es va desgastant amb l'ús, deixant a la vista l’or blanc «real» que no és tan blanc com el rodi. Si passat el temps el color interior ja no us agrada tant com l'original periòdicament podeu donar-los una nova capa de rodi.

Foto: Anells amb la superfície polida --- Aliances amb una superfície mixta, polida i setinada --- Anells amb un acabat amb textura "fusta".

Amb aquests consells i suggeriments, les vostres aliances estaran en perfectes condicions durant molt de temps. Anys després del vostre casament, podreu contemplar les vostres aliances amb orgull i felicitat, i apreciar els petits "rastres de vida" que formen part de la vostra història com a parella. I, en qualsevol cas, penseu que sempre és possible restaurar els vostres anells i tornar-los al seu estat inicial cada cop que vulgueu.

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- us mostrem un amplíssim assortit en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.