Seleccioni el seu idioma

feria de bodas

Què podeu trobar en elles que sigui útil per al vostre casament?

Segurament, en alguna ocasió heu vist, sense prestar-hi molta atenció, anuncis o cartells d'una fira de casaments. Us explicarem què trobareu si hi aneu.

La nostra empresa assisteix a fires, i és una oportunitat perfecta per conèixer-nos i veure que hi ha moltes possibilitats de models d'aliances, més enllà de les clàssiques que tothom coneix.

Totes les parelles celebren el seu matrimoni amb familiars i amics, i desitgeu que tot sigui excepcional en el vostre dia. Per aconseguir-ho, trobar els millors proveïdors és vital.

Trobar el vestit adequat, el fotògraf, el planificador d'esdeveniments, l'especialista en aliances, un lloc on celebrar el casament, viatges, pastisseria, etc., tot serà més fàcil si teniu una visió àmplia de les ofertes disponibles i les últimes tendències.

Podeu buscar inspiració a internet, a botigues locals de la vostra zona, -tant al nostre lloc web Nupcialix com a la nostra botiga física, Aliances Barcelona, estarem encantats d'ajudar-vos- o podeu assistir a una "Fira de Nuvis".

Les fires de casaments solen ser esdeveniments molt interessants per a les parelles que planegen el seu casament. Amb entrada gratuïta mitjançant inscripció prèvia o amb una entrada amb un preu simbòlic, estan decorades per fer que la vostra visita sigui més atractiva i són una font d'inspiració i solucions que us ajudaran a visualitzar com pot ser el vostre dia especial.

Allà, coneixereu a professionals experts que us mostraran les últimes tendències en moda nupcial, les idees més creatives per a la decoració i els serveis relacionats amb els casaments que ofereixen. Veureu i tocareu vestits, veureu diferents estils de decoració i arranjaments florals, etc.

La nostra empresa, Nupcialix - Aliances Barcelona, generalment exposa a fires, i és una oportunitat perfecta per conèixer-nos i veure que hi ha moltes possibilitats per als vostres anells de casament, més enllà de les clàssiques que tothom "té en ment".

Molts proveïdors ofereixen descomptes o promocions especials exclusives per als assistents a la fira, una excel·lent oportunitat per assistir i estalviar en alguns aspectes del vostre casament.

Algunes fires de casaments també inclouen desfilades de moda, actuacions musicals, grups de ball, food trucks, xerrades informatives amb consells de planificació, protocols d'etiqueta, consells de bellesa, etc.

És una excel·lent oportunitat per conèixer altres parelles en la mateixa etapa de planificació i compartir experiències i idees, establir contactes valuosos i, qui sap, fer nous amics.

Sortireu de la fira amb una bossa plena de contactes, fulletons informatius i una llarga llista d'idees valuoses per celebrar el casament dels vostres somnis. Pel que fa a les aliances, fent servir els nostres configuradors, podreu crear el disseny personalitzat dels vostres anells de casament des de la comoditat de la vostre llar i després venir a la nostra botiga o contactar-nos a través de WhatsApp per veure com serà el resultat o resoldre qualsevol pregunta.

En resum, és un esdeveniment emocionant i útil per a qualsevol parella que estigui planificant el seu casament. Us proporcionarà una experiència enriquidora i segur que us ajudarà.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de casament- et mostrem un amplíssim assortiment d'anells adequats per a una petició de matrimoni elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.