Seleccioni el seu idioma

anell compromísCom encertar en l'elecció?

Ja has imaginat una vida junts i ara penses en quin serà l'anell ideal, el que més li agradarà, per donar "el pas".

Si et costa prendre la decisió sobre quin anell regalar, no t'atabalis, segueix el teu instint i escull pensant en la teva parella, en els seus gustos, en la seva personalitat, fixant-te en la seva manera de vestir.

Trucs per escollir l'anell perfecte:

La teva parella, de vegades, et mostra o et comenta fotografies d'anells que li agraden molt? Quan passeu per davant d'una joieria, s'atura a mirar-los i te'ls mostra amb interès?

Com has d'escollir pensant en la teva parella, presta atenció i memoritza les característiques dels anells que t'ensenya, ja que són els que li agraden.

Quin tipus i forma de pedres porten? O són sense pedres?

  • La majoria d'anells per dona porten un diamant gran o uns quants més petits, tot i que la combinació d'una pedra de color, gran i centrada, al costat de diversos diamants més petits és una tendència vista en actrius i models.
  • La majoria d'anells per a home són sense pedres, tot i que hi ha homes a qui els encanta portar un petit diamant, que pot ser de color negre, a la part exterior o interior de l'anell.

De quin color i material estan fets?

  • La majoria d'anells per dona són d'or o platí: L'or groc és el més clàssic, combinat amb diamants o pedres de tons marrons o verds. El platí o l'or blanc és el més elegant i combina tant amb diamants com amb pedres de qualsevol color. L'or rosat és el més original i modern combinat amb diamants i pedres de color.
  • La majoria d'anells per home són de materials innovadors: Materials tècnics, foscos i poc habituals, com tàntal, zirconio, titani o fibra de carboni.

Són de formes i línies senzilles, o més aviat robustes?

  • La majoria d'anells per dona, en or o platí, són fins i de formes delicades: Tornen a estar d'actualitat els clàssics, on el diamant és el protagonista. En canvi, els anells de compromís en acer, carboni o titani solen ser de línies més robustes.
  • La majoria d'anells per a home són molt fins si el seu estil és elegant, o són anells robustos i de formes gruixudes, si el seu estil és informal.

Talla: Si no saps la seva talla, que és una cosa habitual, «roba-li» per unes hores un anell. No es donarà compte o farà com que no se'n adona..., i si no t'atreveixes, demana-li a una amistat o un familiar seu de confiança que t'ajudi, segur que ho farà. (Necessitem saber, de forma molt precisa, el diàmetre interior de l'anell).

Cost de l'anell: Un anell de compromís hauria de requerir una mica del teu esforç, dins de les teves possibilitats. Serà la joia que la teva parella més vegades mirarà durant tota la seva vida i té un alt valor sentimental.

Gravat: Sense ser imprescindible, és un bonic detall inserir un gravat que tingui un simbolisme especial per a tot dos: El lloc i data on us vau conèixer, un sobrenom afectuós, una frase bonica, unes paraules màgiques, un símbol, etc.

Com oferir l'anell? : Una manera clàssica de lliurar l'anell és obrint la caixa davant de la teva parella per causar la seva sorpresa. Una altra opció és portar-lo amagat, perquè quan aneu a sopar, el puguis lliurar entre les postres, o entre unes flors.

Contacta'ns i t'assessorarem per a que trobis l'anell perfecte, l'anell «de la seva vida».

entrega anell compromís

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi. plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.