Seleccioni el seu idioma

aliances carboniLes aliances que no pesen

Fa només uns anys, ningú pensava en comprar-se una aliança negra per a un casament, però les idees evolucionen i canvien.

Avui, cada dia són més les parelles que opten per unes aliances de fibra de carboni. Si busques uns anells moderns, diferents al que és habitual, aquests poden ser una molt bona opció.

Les aliances d'or o de platí han estat líders des de sempre (i encara ho són) ja que són metalls eterns, però a poc a poc han anat apareixent altres alternatives que han anat fent-se un lloc entre les preferències de les parelles.

Així, va aparèixer l'acer, el titani i, darrerament, els anells de matrimoni negres han començat a fer-se populars gràcies a una fabricació cada vegada més tecnificada que produeix peces de molt alta qualitat, i per la tendència a l'ús de materials més "tecnològics" en joieria.

Aquesta unió entre tendència i excel·lent qualitat ha fet del carboni (i del tàntal) uns materials cada vegada més utilitzats en la realització d'aliances, convertint-se en unes atractives alternatives.

El carboni és un element químic que es troba a la natura de diferentes formes, com el grafit o el diamant. Hi ha una enorme quantitat de compostos de carboni i forma part de tots els éssers vius.

L'ús del carboni com a material d'alta tecnologia és molt atractiu en ésser inalterable als productes químics i canvis de temperatura, molt resistent i extremadament lleuger. Se l'associa a l'esport i a l'oci i també resulta perfecte per a unes aliances que es fan servir diàriament.

El carboni, negre i de textura sedosa, en combinació amb or blanc, rosat, pal·ladi o platí dóna lloc a càlids dissenys, elegants, contemporanis i de gran qualitat, perfectes per a persones que busquen unes aliances de casament noves, modernes i atrevides.

anells carboni

Depenent del model, els anells es fan a partir d'un tub de carboni que s'uneix amb un metall preciós com l'or, platí o pal·ladi, o bé amb una fibra de carboni impregnada de resina epoxi que s'embolica al voltant de l'anell multitud de vegades. Cada anell és únic. El bobinatge de la fibra de carboni en cada anell provoca molt lleugeres diferències superficials fent que l'acabat d'un parell d'aliances no sigui exactament igual i creant cada vegada una peça única, personal i irrepetible.

Entre la nostra col·lecció d'aliances, n'hi ha de realitzades únicament amb fibra de carboni i d'altres on la fibra està combinada amb or, acer, titani, tàntal, platí, etc. Especialment per a les parelles més atrevides i poc convencionals.

Comparant el carboni, amb altres “nous” materials com el titani i el tàntal:

  • El carboni, -que no és un metall-, és deu vegades més lleuger que el tàntal, també més lleuger que el titani, i és d'un color negre intens.
  • El tàntal és més dur -més resistent a les rascades-, és d’un gris més fosc i tres vegades més pesat que el titani. En els anells de tàntal és possible modificar la talla en un o dos números.
  • Els tres materials són molt agradables de portar per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s’adaptin, a l’instant, a la temperatura de la pell.

colors diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament-, tenim models elaborats amb carboni.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.