Seleccioni el seu idioma

aliances tántalUn nou material per a un nou estil d'aliances

Un anell de tàntal és més dur, d’un gris més fosc i molt més pesat que un anell semblant de titani.

Él tàntal és un metall relativament nou, descobert al 1802, i és dels més rars del nostre sistema solar. Inicialment es va usar en implants mèdics, per ser hipoal·lergènic al 100%, i fa pocs anys que s’usa en joieria. Té un bonic color gris antracita, amb un to blavós.

Per a aquelles parelles que cerquen anells duradors, però fets amb materials poc habituals, la nostra col·lecció d’aliances de tàntal no els deixarà indiferents.

El tàntal usat en la fabricació de les aliances, no és un aliatge ni un recobriment, sinó que és metall pur. No s’oxida, ni es decolora. El seu color fosc es mantindrà al llarg del temps i combina, extraordinàriament, amb diamants o altres materials com l’or.

anells tántal

El seu altíssim punt de fusió, 3000ºC, la seva densitat, i la seva duresa fa que sigui difícil de treballar, però aquestes mateixes qualitats fan que sigui un dels metalls més resistents a les ratllades, i per tant, un material ideal per als anells de casament, que estan sotmesos a un ús diari.

Comparem el tàntal, amb altres “nous” materials com el titani i el carboni:

  • El tàntal és més dur -més resistent a les rascades-, és d’un gris més fosc i tres vegades més pesat que el titani. En els anells de tàntal és possible modificar la talla en un o dos números.
  • El carboni, -que no és un metall-, és deu vegades més lleuger que el tàntal, també més lleuger que el titani, i és de color negre.
  • Els tres materials són molt agradables de portar per la seva bona conductivitat tèrmica que fa que s’adaptin a l’instant a la temperatura de la pell.

colors diversos metalls

Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de casament- tenim models elaborats amb tàntal.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.