Seleccioni el seu idioma

data bodaLes aliances són importants. No és habitual una boda sense aliances...

Un cop sapigueu la data, ha de ser de les primeres coses a tenir en compte, sempre abans que altres serveis i objectes de menor importància.

No s'avança res amb posposar la seva compra. Els vostres anells us acompanyaran durant molts anys i seran, al costat dels records, l'únic que perduri des del dia del casament.

Fer l'encàrrec amb temps, uns quants mesos abans del casament, i sense presses, suposarà una millor elecció i permetrà tenir el model desitjat, encara que aquest tingui un termini de lliurament més llarg.

De vegades podem tenir en estoc la parella dels anells que desitgeu, però el més habitual és demanar-los a fàbrica per a que vinguin fets i gravats, especialment per a vosaltres.

El termini mínim per a poder realitzar i enviar els vostres anells està entre 3 i 4 setmanes, tot i que s’ha de tenir en compte que els mesos de juliol, agost, "ponts", festes locals o nacionals, Nadal, Setmana Santa, etc., són dates especials en les que els terminis es poden allargar. Dit això, fer la compra a darrera hora fins al punt d'haver d'esperar que no hi aparegui cap imprevist per a rebre els anells el dia abans del casament, no és una bona idea, en cap cas.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.