Seleccioni el seu idioma

aliances matrimoniUnes aliances per sempre no són cares

La seva compra representa un considerable desemborsament, així que és ideal tenir tota la informació possible, de manera que no tingueu més dubtes que si us agraden més unes que altres.

El preu de les vostres aliances, sense deixar de ser important, no hauria de ser decisiu.

Les vostres anells de casament us acompanyaran durant molts anys, de manera que bé val dedicar temps i atenció a la seva compra. Passats els anys serà, al costat dels records, l'únic que perduri des d'aquell dia. Per això, us donem un consell, no busqueu unes aliances de casament on el preu més econòmic sigui l'únic criteri. Totes les altres tries que prengueu, per al dia del casament, seran només per a aquell dia. Trieu, per sobre de la resta de coses, aquelles aliances que més us agradin, de manera que estigueu convençuts amb la compra.

És molt difícil d'assenyalar un preu ja que hi ha multitud de possibilitats. A la nostra botiga podeu veure models des de menys de 100€ a més de 5000€.

Algunes parelles decideixen pagar a poc a poc les seves aliances, i comprar-se unes de més qualitat. No dubteu a comentar-ho, si és el vostre cas.

aliances casament

Les aliances d'or, o platí, són les més habituals. Generalment, la de la dona porta un o diversos diamants i per a l'home és relativament habitual posar en la seva aliança un petit diamant, per la part interior. La inclusió d'un diamant afectarà poc al pressupost i serà un bonic detall.

Fa uns anys, eren sempre llises d'or groc, avui dia hi ha diversitat de colors i molts models amb línies geomètriques, gravats interiors i exteriors, o textures superficials. L'acabat no modifica el preu de les aliances, en la majoria dels casos.

En els últims anys han aparegut anells de casament en acer, titani, fibra de carboni, tàntal, zirconi, etc. Tenen èxit ja que són bonics i molt més econòmics que el seu equivalent en or, o platí. Tenen en contra seu que, en la majoria de casos, no serà possible redimensionar-les en un futur, si cal. Un altre metall noble usat últimament és el pal·ladi, té un color semblant a l'platí, i també es pot modificar sempre que sigui necessari.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.