Seleccioni el seu idioma

anell compromís titanfactory

TitanFactory, és sense dubte, la marca líder mundial en la fabricació de joieria en titani. Destaca tant per la seva qualitat "Made in Germany" com pel seu extens modelatge d'anells de compromís i aliances de casament de titani amb diamants, fibra de carboni, tàntal, zirconi, o acer damasquí.

Tenen centenars de models, des de l'anell més bàsic a altres on el titani, el tàntal o la fibra de carboni es combina en perfecta armonia amb altres metalls com el platí, or groc, blanc o rosa, pal·ladi, plata o materials com la ceràmica o la fibra de carboni.

Habitualment els models d'anells porten engastats diamants blancs, però també és possible veure'ls amb diamants de color negre, verd o blau, oferint una elegància única.

Nosaltres hem fet una tria de models però et podem oferir qualsevol de les joies Titanfactory.

anells titani diamants

 

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

anells titani Titanfactory

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.