alianzas zirconio y oro

Nova col·lecció, aliances fetes amb zirconi
Les tendències en les col·leccions d'anells de casament evolucionen constantment.
 
Es va, per una banda, a dissenys d'anells més delicats i estrets que permetin portar-se al costat de l'anell de compromís. I de l'altra, les millors marques "premium" tenen el focus posat en noves combinacions de materials i colors.
 

Dins d'aquesta segona tendència, us presentem una bonica col·lecció, amb una combinació de materials i colors completament nova en el sector de les aliances, i que juga amb fins a tres colors: Zirconi negre, titani gris, i or en els seus tres habituals colors, rosat, blanc i groc.

En aquesta col·lecció, hi ha dues versions:

  • En la més econòmica, la part central de l'aliança és d'or i simula una onada suau, reflex dels alts i baixos de qualsevol relació, i va acompanyada en els laterals per dos anells, que es poden seleccionar en zirconi negre o titani gris.
  • En la més luxosa, l'ona central de l'aliança és de zirconi negre, i les parts laterals són d'or, ja sigui rosat, blanc o groc.

anillos zirconio oro

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment en or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, plata, zirconi, etc.

Pots llegir altres consells i informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

Gràcies per visitar-nos. Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar