aliances-gravades

Possibilitats de gravat
Hi ha múltiples formes per personalitzar, amb un gravat original, els vostres anells.
 
La majoria de les parelles ja no es conformen amb gravar en les seves aliances la data del casament, o la data i el nom de la seva parella sinó que busquen algun text, imatge o símbol que, al veure'l, els produeixi una agradable sensació.
 

El gravat en un anell és la guinda del pastís

Les aliances han anat evolucionant en paral·lel a la transformació de l'organització dels casaments. Segurament, les aliances dels vostres pares i avis eren llises, de mitja canya, en or groc i gravades amb les inicials i la data, però avui les parelles escullen unes aliances que, en un detall o un altre, reflecteixin la seva personalitat.

Nosaltres, des de fa anys, oferim la possibilitat de triar aliances "diferents", o de dissenyar unes personalitzades amb els configuradors, podent afegir un gravat original, ja sigui per l'exterior o per l'interior de l'anell.

Una frase bonica, unes paraules màgiques, un símbol, l'empremta dactilar o una imatge que simbolitzi una cosa única, per a vosaltres, donarà un toc original i autèntic als vostres anells.

A continuació us mostrem alguns exemples de gravats realitzats:

exemple gravat

Entre la nostra col·lecció d'anells i aliances, en acer, or, titani, plata, etc., trobaràs models de múltiples estils i per a totes les ocasions.

Pots llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes

Vés a la botiga en línia, per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat!!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar