aliances-gravades

Quines són les seves diferències?
Hi ha diferències en el tipus o estil dels anells, en el seu preu, i sobretot en l'aspecte emocional.
 
Avui, cada dia són més les parelles que, casats o no casats, escullen portar anells que mostren algun tipus de compromís i, com és possible trobar una bonica parella d'aliances per menys de 100€, no hi ha excusa per a no fer-ho.
 

Els anells de parella

S'usen sovint com a senyal que tens parella, que estàs «en una relació», encara que poden implicar que ja t'hagis compromès. Mostren una manera d'expressar aquest amor mutu. Solen ser econòmics, d'acer, titani o plata, i es graven amb dates, noms o qualsevol missatge.

parella

Els anells de promesa

Simbolitzen amor i compromís i són populars entre les parelles que no tenen una necessitat de casar-se o que encara no han decidit el moment de fer-ho, éssent un símbol suficient de que estan en una relació seriosa i compromesa.

En ocasions, els anells de promesa s'intercanvien entre amics o amigues, simbolitzant una indestructible amistat, o poden representar l'amor entre membres d'una mateixa família. En definitiva, representen una promesa de qualsevol tipus, un compromís, d'assolir una meta, o de trencar un mal hàbit.

Entre un anell de promesa i un anell de compromís poden haver diferències en el tipus d'anell i de preu, però la principal diferència és emocional. Poden ser de qualsevol material i solen gravar-se amb dates, noms o qualsevol missatge.

promesa

Els anells de compromís

És el símbol clàssic d'una proposta de matrimoni. Dóna a conèixer el món que el casament està propera.

Hi ha anells de compromís tant per a dones com per a homes i generalment són diferents per a cada membre de la parella. Es col·loquen al dit anular.

A la majoria de les dones els encanta que el seu anell de compromís porti algun diamant, ja que per la seva duresa i resistència simbolitza que és una cosa per sempre.

Serà la joia que a la teva parella li farà més il·lusió tenir durant tota la seva vida, pel valor sentimental que representa. A l'hora de comprar-lo, busca sobretot que s'ajusti als seus gustos i la seva personalitat. Pel que fa al pressupost adequat sempre és més alt que el d'un anell de promesa i estaria al voltant d'una mensualitat del teu salari.

compromis

Els anells de boda

Són els que es fan servir durant la cerimònia. És un símbol d'amor, unió i compromís per sempre.

A algunes parelles els agrada que les seves aliances de casament tinguin línies o textures, mentre que altres els prefereixen llisos. La majoria de dones desitgen que el seu anell de noces porti algun diamant mentre que són minoria, tot i que cada vegada hi ha més, els homes que porten algun diamant en el seu, de vegades de color negre o incrustat a la part interior.

boda

Entre la nostra col·lecció d'anells i aliances, en acer, or, titani, plata, etc., trobaràs models de múltiples estils i per a totes les ocasions.

Pots llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes

Vés a la botiga en línia, per a veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat!!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar