or sostenible

Unes aliances per sempre no són cares
La seva compra representa un considerable desemborsament, així que és ideal tenir tota la informació possible, de manera que no tingueu més dubtes que si us agraden més unes que altres.
 
El preu de les vostres aliances, sense deixar de ser important, no hauria de ser decisiu.
 

Les vostres anells de casament us acompanyaran durant molts anys, de manera que bé val dedicar temps i atenció a la seva compra. Passats els anys serà, al costat dels records, l'únic que perduri des d'aquell dia. Per això, us donem un consell, no busqueu unes aliances de casament on el preu més econòmic sigui l'únic criteri. Totes les altres tries que prengueu, per al dia del casament, seran només per a aquell dia. Trieu, per sobre de la resta de coses, aquelles que més us agradin, de manera que estigueu convençuts amb l'compra.

És molt difícil d'assenyalar un preu ja que hi ha multitud de possibilitats. A la nostra botiga podeu veure models des de menys de 100€ a més de 5000€.

Algunes parelles decideixen pagar a poc a poc les seves aliances, i comprar-se unes de més qualitat. No dubteu a comentar-ho, si és el vostre cas.

preu anells

Les aliances d'or, o platí, són les més habituals. Generalment, la de la dona porta un o diversos diamants i per a l'home és relativament habitual posar en la seva aliança un petit diamant, per la part interior. La inclusió d'un diamant afectarà poc a el pressupost i serà un bonic detall.

Fa uns anys, eren sempre llises d'or groc, avui dia hi ha diversitat de colors i molts models amb línies geomètriques, gravats interiors i exteriors, o textures superficials. L'acabat no modifica el preu de les aliances, en la majoria dels casos.

En els últims anys han aparegut anells de casament en acer, titani, fibra de carboni, etc. Tenen èxit ja que són bonics i molt més econòmics que el seu equivalent en or, o platí. Tenen en contra seu que, en la majoria de casos, no serà possible redimensionar-les en un futur, si cal. Un altre metall noble usat últimament és el pal·ladi, té un color semblant a l'platí, és més econòmic que aquest i es pot modificar sempre que sigui necessari. Tant a la nostra web, com a la nostra botiga física -destinada únicament a les aliances de noces-, us mostrem un amplíssim assortiment.

Pots llegir altres consells e informacions interessants al nostre apartat de consultes.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar