aliances-polides

Les petites ratlles són del tot normals.
Cada fabricant escull utilitzar un aliatge, o un altre, tenint en compte la duresa, el color i el preu final que vol aconseguir per als seus anells. Les marques superficials que es van fent a les teves aliances són el reflex del teu dia a dia.
 
Les superfícies polides amaguen millor les ratlles que les matisades.
 

No tots els aliatges utilitzats per fer anells tenen igual duresa, però fer una llista ordenada no és fàcil, més enllà de dir que, els més tous, són la plata i l'or de 9 quirats i que els més durs són el platí, el tàntal, l'or blanc i alguns tipus d'acer.

Les ratlles sobre la superfície de dos anells del mateix metall, després d'un temps d'ús, encara que siguin iguals, es podran veure diferents, a simple vista. Així, les ratlles sobre un acabat matisat sedós es veuran més fàcilment que sobre un acabat polit o un acabat molt rugós.

teno texturat

Si vols que les ratllades passin el més desapercebudes possible has de triar una superfície polida on la brillantor amagui la ratllada als nostres ulls, una superfície amb dibuix o molt rugosa, que la dissimuli.

En qualsevol cas, et recomanem llegir els nostres consells i, pel seu baix cost, fer restaurar els anells cada cert temps.

Vés a la botiga en línea per a veure els preus dels articles i les seves característiques

anillo seda anillo rugoso

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar