Seleccioni el seu idioma

eleka

Eleka és una marca valenciana que començà a fabricar joieria a l'any 1958 i que, actualment estan especialitzats en la producció d'aliances de matrimoni en or, platí i plata.

En 1996 va ser de les primeres empreses joieres espanyoles en les que la seva producció es va començar a realitzar en centres de mecanitzat per control numèric. Gràcies a això, els temps de fabricació dels anells són molt reduïts i això repercuteix en una millor relació qualitat-preu.

En 2005 van ser pioners a oferir, a través del seu web, un sistema ràpid i eficaç amb el qual els clients podien dissenyar i configurar per ordinador les seves aliances. Actualment ofereixen un servei de fabricació i entrega molt ràpid.

Totes les seves aliances van acompanyades d'una targeta o certificat on s'indiquen totes les característiques que identifiquen cada peça i que garanteixen la seva qualitat.

Pots veure tot seguit algunes de les col·leccions Eleka, et podem oferir qualsevol d'elles:

alianzas clasicas eleka alianzas polygonal eleka
alianzas identity alianzas memoire
alianzas just for us eleka colors eleka

A més de les seves col·leccions, amb el configurador online es poden dissenyar en 3D, i veure el seu preu a l'instant, una àmplia varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el tipus d'or, variant la forma, les mesures, els colors, els acabats, els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Prova-ho ara!

configurador eleka

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies de compromís i les aliances de boda- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.