Seleccioni el seu idioma

aliances or duoo

Duoo aliances, unint tradició joiera i tecnologia de darrera generació, és avui una de les marques punteres de la joieria espanyola especialitzada en anells i aliances de casament en or i joies per a compromís.

Ofereix una de les col·leccions més extenses i amb millor relació qualitat-preu de mercat, amb multitud de possibles combinacions entre formes, mides, tipus i colors d'or, acabats, gravats, o la possiblilitat d'incorporar diamants en la superfície.

Totes les aliances van acompanyades d'una targeta o certificat on s'indiquen totes les característiques que identifiquen cada peça i que garanteixen la seva qualitat.

Et mostrem les aliances i anells de compromís de la nostra botiga en línia.

anells compromis dimberley

Tenen un configurador d'aliances en 3D amb el qual pots dissenyar i veure el seu preu a l'instant d'una extensa varietat d'anells i aliances de matrimoni, escollint el tipus d'or, variant la forma, les mesures, els colors, els acabats, els gravats i incorporant un o més diamants en la superfície. Amb tot això aconseguiràs un anell, el teu anell, totalment personalitzat. Tot per aconseguir unes aliances dissenyades per vosaltres i per vosaltres. Prova-ho ara!.

configurador duoo

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Algunes són essencials per al funcionament del lloc, mentre que altres ens ajuden a millorar el lloc web i la teva experiència com a usuari. Pots decidir si vols permetre l'ús de les cookies, però si les rebutges pot ser que no puguis fer servir totes les funcionalitats del lloc web.