Seleccioni el seu idioma

anells or cresber

Cresber és una de les principals marques joieres espanyoles, vinculada a la història joiera cordovesa des de la dècada dels '60, amb un ampli reconeixement internacional.

Treballar al llarg dels anys amb les millors matèries primeres, amb l'ofici i la passió dels artesans utilitzant també els mitjans més avançats, els ha fet guanyar una merescuda fama per la seva qualitat, la seva cura en els acabats i en l'atenció dels detalls.

La seva col·lecció d'aliances de casament Metamorphosis està inspirada en els viatges i aventures viscudes per la família en els primers anys de segle vint: Una col·lecció amb un caràcter fort, original i atrevit, que la fan molt diferent de les col·leccions habituals de joieria També fan altres estils d'aliances, inclús les més clàssiques.

Els seus models d'anells destaquen per les seves múltiples i variades textures realitzades sobre els tres colors més coneguts de l'or: Groc, blanc, i rosa, o combinant-los. Finalment, afegeixen preciosos diamants a la majoria de les seves creacions.

Pots veure la col·lecció Metamorphosis, per nosaltres la més espectacular de les seves col·leccions, a la secció d'anells d'or de la nostra botiga en línia.

Tant a la nostra web com a la nostra botiga física -destinada únicament a les joies per a compromís i les aliances de noces- us mostrem un amplíssim assortiment de models elaborats amb or, platí, carboni, titani, acer, tàntal, zirconi, plata, etc.

Veure els models, amb els seus preus i característiques

No saps amb seguretat la talla del dit? Podem enviar-te el nostre mesurador reutilitzable, no et preocupis.
No has trobat resposta als teus dubtes? Envia'ns un missatge de WhatsApp i et respondrem ràpid.
Et caldria fer una comanda urgent? Demana'ns-ho i et garantim que estarà a les teves mans en la data acordada.
Un moment...

Les cookies que usem SÓN ESSENCIALS PER AL FUNCIONAMENT del lloc web. Pots no permetre el seu ús, però llavors no veuràs correctament algunes parts del lloc web.