ofertes

A la nostres pàgines de les xarxes socials anirem publicant les nostres contínues ofertes i promocions. Hi publicarem ofertes que duraran només unes hores, un únic dia o durant una setmana. Segueix-nos!

Durant aquest mes:

Enviament gratuït si la comanda supera els 200€+ iva.

5 % de descompte, en la compra de qualsevol article. A l'hora de comprar, quan el sistema te'l demani, hauràs de posar el codi NUPCIALIX5.

Descomptes per a tú i per als teus amics:
Quan facis una compra rebràs un cupó de descompte per a la teva pròxima compra i un altre cupó per a que li donis al teu amic o amiga que vulguis. Si ja ets client tot són avantages.

Afiliats:
Tens un gran grup d'amics ? Vols ésser prescriptor dels nostres articles ? Et podem oferir una fòrmula a través de la quals tots sortirem beneficiats: Tu guanyes una comissió del que comprin els teus amics, ells compraran amb descompte, nosaltres venem. Interessant, oi ? Informa't en Atenció al Client.

Preu mínim garantit:
Estem tan segurs d'oferir-te el millor preu que si trobessis el mateix article durant la mateixa setmana en què l'has comprat a un preu final de compra més econòmic et tornarem la diferència un cop l'haguem comprovat.

Postvenda:
Quan hagi fet un any de la teva compra, envia'ns els teus anells i els hi farem la primera revisió (polit, matisat i control preventiu de l'estat de la sujecció de les pedres) a meitat del seu preu habitual.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

Nosaltres guanyem si tu guanyes, aprofita les ofertes, descomptes i avantatges en les teves compres !!!