Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

despeses enviament

La forma exterior determina l'aspecte de l'anell i la interna afecta la comoditat en l'ús diari.

L'anell ha de ser prou còmode perquè quasi no es noti que es porta posat, però no tan fluix com perquè llisqui fora del dit. L'amplada també determina l'estil i l'ajust de l'anell. En combinació amb la forma, l'amplada pot tenir un efecte delicat i subtil o un impacte fort i cridaner.

Demana'ns que t'enviem GRATIS l'anell mesurador Multisizer, una mena de petit cinturó plàstic que és actualment l'eina més ràpida i precisa per conèixer la talla del dit.

Dedicar una mica de temps a saber quina és la nostra mida paga la pena. Tots els anells es fabriquen expressament per a cada client per la qual cosa encertar la talla es fonamental. Us deixem unes recomanacions per abans d'escollir la talla:

 • Com a regla general, has de triar més amplada si tens les mans grans i dits llargs, mentre que el contrari s'aplica, si tendeixes a tenir les mans més petites i els dits més curts.
 • Les talles dels dits d'una mà no acostumen a coincidir amb les talles dels dits de l'altre mà i varien segons la temperatura ambient, la època de l'any, el moment del dia, etc.
 • La mida s'ha d'agafar en la part més ample del dit, sigui el nus o la part més interna del dit.
 • Per a anells molt amples amb interior pla, sovint cal escollir una mida superior a la habitual. La mesures més habituals per a dona estan entre la 12 i 14 i per a home entre el 20 i 22.
 • No et confonguis!, el diàmetre d'un anell NO és la seva talla. La talla europea correspon al perímetre interior de l'anell, i l'espanyola és la talla europea restant-li 40.
 • Els nous anells d'interior corb són tan confortables que donen la sensació que no es porten posats. Amb aquest format d'anell, es pot escollir una talla menor que la que s'escolliria per un anell igual, però d'interior pla.

confort

Modificacions de talla "a posteriori":

 • Els anells d'or, platí, pal·ladi o plata sempre es poden posar a mida.
 • Els anells d'acer i els anells de titani no es poden canviar de mida. Únicament, en alguns casos, es poden rebaixar per dins per guanyar una talla més.

Si no saps quina talla necessites:

 • Indica quan facis la comanda que t'enviem gratuitament el mesurador de talles i esperarem la teva resposta per a posar en marxa la teva comanda.
 • Si encara no has decidit el model d'aliances que t'agraden, també pots adquirir l'anell mesurador Multisizer. Els 5€ que costa te'ls retornarem si fas una comanda de més de 50 €, o sigui que al final et sortirà gratis.
 • Pots consultar la teva mida en qualsevol joieria propera sempre que et provis l'estàndard actual de anilleres i mesurador, anomenat "TATUM".
 • Com a DARRERA alternativa, si disposes d'un anell de la talla correcta, pots comparar METICULOSAMENT la seva mida interior amb el full de mesures que t'oferim a continuació. Descarrega'l e imprimeix-lo assegurant-te que a l'apartat "escalat de pàgina" de la teva impressora l'opció seleccionada sigui "cap". La mesura amb aquest sistema ha de ser extremadament precisa i de no ser-ho la talla mesurada serà incorrecta. No recomanem aquest sistema, sovint detectem errors.

tatummultisizer

Mutisizer:

 • L'ús del multisizer és molt simple, només cal introduir la punta per la sivella creant un anell i ajustar-lo a la part més ampla del dit, de manera que quedi còmode i assegurant que es pot treure el dit, i tornar-lo a posar, sense que la talla indicada variï. La talla es veu en el visor i correspon a la mesura europea. Cal restar-li 40 unitats per obtenir la talla espanyola. És a dir, si marca 55 la talla espanyola és la 15. Ràpid, senzill, còmode i et surt gratis, què més es pot demanar?

Descarregar el full mesurador de talles

tallas

tipos de mano

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada

body>