Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

garantia

Satisfacció garantida.

Volem que quedis totalment satisfet amb la teva compra. Tots els articles es venen amb la seva garantia, la que estableix la normativa vigent i és vàlida en tots els països membres de la Unió Europea.

Estem tan segurs de la qualitat i exactitud del que indiquem que t'oferim que, si un cop ho tinguis a les mans no compleix amb l'indicat, tens 15 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-lo. És més del doble del termini que marca la Llei d'Ordenació del Comerç Minorista que dóna 7 dies per fer una devolució.

Disposem d'un ràpid i eficaç servei postvenda per a solucionar qualsevol problema que pogués sorgir amb els nostres articles o enviaments als nostres clients.

Tots els nostres articles estan garantits contra qualsevol defecte de fabricació sempre que hagin estat utilitzats sota les condicions normals d'ús determinades per les respectives marques. No es consideren defectes de fabricació:

 • Els danys generals provocats per l'ús indegut o anormal del producte, així com els cops i esgarrapades provocats per l'ús normal del producte.
 • La caiguda, pèrdua o trencament de pedres encastades o altres elements aplicats, ocasionats per cops i esgarrapades habituals.
 • Les taques o canvis de brillantor en metalls, pedres o altres elements provocats per agents químics externs.
 • Les al·lèrgies.

La garantia no cobreix indemnitzacions a l'usuari o a tercers per les conseqüències de l'ús del producte, ja siguin danys directes o indirectes, accidents soferts per persones, danys als béns aliens al producte, o altres danys que provinguin d'un deteriorament o pèrdua del producte

Abans de realitzar un canvi o devolució posa't en contacte amb Atenció al Client per veure si és possible trobar una solució.

Condicions per a canvis i devolucions
 • Procediment de devolució: Truca'ns o envía'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per sol·licitar la devolució o canvi i t'indicarem l'adreça on enviar-la. Un cop rebut el paquet, comprovarem l'estat de l'article i t'enviarem un correu electrònic o et trucarem per telèfon per validar la operació.
 • En el cas de que l'article (no l'embolcall o la caixa) s'hagués trencat durant el transport ens hauràs d'avisar dins les 24hrs. següents a la recepció (per tal de que l'empresa de transports es faci càrrec) i el substituirem per un altre idèntic, sense cost. Si això no fos possible, emetrem un abonament al compte que mantens amb nosaltres per un import igual al de l'article malmès, per fer la compra d'un altre article.
 • Si la devolució o canvi es deu a un error per part nostra ens farem càrrec de les despeses de devolució i posterior reenviament.
 • Si la comanda fos retornada pel error de l'empresa transportista ens farem càrrec de les despeses de reenviament. En el cas que l'empresa de logística hagués operat correctament, no ens en farem càrrec.
 • Si la devolució o canvi es deu a motius personals del client, aquest es farà càrrec de les despeses de devolució i re-enviament, si hi ha. Si el nou article escollit no el tenim en estoc en aquell moment, intentarem aconseguir-lo el més aviat possible.
 • No podem acceptar com a canvi o devolució els articles que hagin estat un encàrrec especial, que s'hagin personalitzat, que hagin sofert modificacions, o si s'han demanat a una mida concreta.
 • La devolució de l’import es farà de la mateixa forma que es va rebre el pagament, en un termini màxim de 20 dies a partir de la recepció del producte tornat.
 • Per realitzar el canvi o la devolució, envia l'article perfectament embalat utilitzant qualsevol sistema de la teva confiança (no podem fer-nos responsables de les pèrdues o danys dels paquets enviats pels clients) de forma que quan nosaltres el rebem estigui, l'article, les etiquetes, la garantia, la factura o la caixa en el que t'ho vam enviar, en perfecte estat per tornar-ho a la venda i no mostri signes d’ús o danys.
 • Ens reservem el dret d'exigir una indemnització per a compensar els possibles danys soferts per les mercaderies, així com per recuperar les despeses directes ocasionades per la devolució. No s'acceptaran devolucions que no segueixin el procediment de devolució i malauradament seran retornades, a ports deguts.
 • No admetrem enviaments a ports deguts si prèviament no ha estat així acordat amb el departament d'Atenció al Client.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada

body>