euro

El pagament de la compra pot fer-se per transferència, amb targeta, per Paypal i contra reembossament tant per compres online, en les que la forma de pagament s'escull al final del procés, com per a comandes fetes per correu electrònic.

Les comandes no seran vinculants fins que s'hagi comprovat que s'ha realitzat el pagament, o part del mateix.

Després de realitzar la comanda rebràs una còpia del mateix per correu electrònic i hauràs de fer el pagament, a travès de qualsevol de les possibilitats de les que disposem, durant els 7 dies posteriors a la compra. Si necessites més temps, posa't en contacte amb Atenció al Client per tal de que no s'anul·li la comanda.

Ingrés bancari o transferència:

  • El pagament de la compra es fa al número de compte corrent que es mostra en el moment de fer la compra. Aquest número també apareix en la còpia que es reb de la comanda.
  • Es farà constar com a beneficiari a Mediterrània, commerce & services, scp, i com a concepte el nom del client i, a poder ser, el número de comanda.
  • És convenient que rebem, d'alguna forma, el comprovant de l'ingrés o de la transferència. Altrament, poden passar 2 o 3 dies fins que les transferències apareixen al nostre compte, i les veiem, per la qual cosa la comanda s'endarreriria aquest temps.

Targetes de crèdit o dèbit:

  • Es pot pagar de forma segura amb les targes més habituals. La conexió entre la nostra web i l'emissor de la targeta es realitza de forma encriptada i segura. No veiem, ni enmagatzemem, cap dada de la targeta.

Paypal:

  • El pagament de la compra es realitza a través de la coneguda plataforma de pagaments Paypal. No s'ens mostren les dades de la targeta del client.

Contra reembossament:

  • Quan l'article adquirit s'hagi de personalitzar (gravar, fer-se a una mida concreta, o ambdues coses), un cop feta la comanda hauràs de fer-nos un ingrés, o una transferència bancària, per un import igual o superior al 50% del total. La quantitat restant, es pagarà “contra reembossament“ al missatger en el moment de rebre el paquet.
  • L'import màxim de compra per comanda amb aquest sistema de pagament serà de 600 €.
  • L'empresa transportista cobra una comissió per la gestió que ja apareix inclosa en el moment de fer la compra i escollir aquesta forma d'enviament i pagament.
  • Ens reservem el dret a recuperar la propietat sobre els articles en cas d'impagament, ni que sigui parcial, del preu.

El nostre sistema de gestió aplica la regla de l’arrodoniment per facturar les comandes. Així, hi ha la possibilitat de que s'emeti la factura amb un únic cèntim més, o menys, respecte a l'import que ens has pagat en fer la comanda.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar