Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

despeses enviament¿Com s'envien les compres realitzades ?

Totes les compres s'envien assegurades per missatgeria MRW, al domicili del client o al domicili on aquest ens indiqui, excepte apartats postals.

Quin és el cost de l'enviament?

L'enviament d'una comanda dins la península o les Balears, d'un import superior a 100€, és sense cost i en la resta de destins el servei està parcialment subvencionat. El preu de l'enviament sempre es veu abans d'acabar la compra.

Tarifes:

 • Península i Balears: Compres fins a 100€ (+iva), depenent del domicili del client, entre 4,95 i 6,95€ (+iva), i per imports superiors és gratuït.
 • Canàries: Per a compres fins a 100€ (+iva) 11€, i per imports superiors, 5€.
 • Ceuta: Per a compres fins a 100€ (+iva) 22€, i per imports superiors, 16€.
 • Melilla: Per a compres fins a 100€ (+iva) 11€, i per imports superiors, 5€.
 • Per compres fetes des de Canàries, Ceuta, Melilla o des de fora de l'UE: Els impostos i despeses de gestió duanera no són inclosos en el preu i les pagarà el client en el moment de l'entrega del paquet. Informa't, abans de realitzar la compra, de quines poden ésser aquestes despeses. Les tarifes varien d'un lloc a un altre i no tenim control sobre elles.
 • Els preus mostrats a la botiga són amb l'iva inclós i són vàlids arreu de l'UE. Quan s'introdueix l'adreça d'enviament apareix el preu sense l'iva, si aquest no és aplicable.
 • En el pagament contra reemborsament l'empresa de missatgeria cobra, en el moment de l'entrega, un 3% (+iva) de la quantitat restant. Aquest import apareix sumat a l'import del transport abans d'acabar la compra.
 • Ens limitem a cobrar-te com a costos d’enviament, allò que MRW ens cobra a nosaltres ja que el nostre negoci no és obtenir un benefici d'aquest cost.
 • Alguns països tenen restringides les importacions i, a hores d'ara, no podem enviar-hi els nostres productes per causes administratives o duaneres. Si en el moment de realitzar la compra rep un missatge dient-li que al seu país no realitzem enviaments, contacteu si us plau amb Atenció al Client per estudiar el cas i veure si en aquell moment els inconvenients ja han desaparegut.

Quin és el plaç d'entrega?

 • Gestionem la teva comanda perquè en la data prevista, oferta o confirmada, i en tot cas, en el mínim termini possible arribi on ens hagis indicat. En cada article figura el temps previst d'entrega. Els anells o aliances que s'han de fabricar a una mida concreta i/o fer una gravació personalitzada, tenen un temps estimat d'entrega d'entre 15 i 25 dies, generalment 20.
 • Vacances: En els períodes 22 de Desembre - 6 de Gener i 25 de Juliol - 30 d'Agost el personal fa torns de vacances i les comandes es poden enderrerir. Si la teva comanda ha de coincidir en un d'aquests períodes no dubtis en consultar-nos la data prevista d'entrega.
 • Si necessites un plaç més curt d'entrega o un horari en concret d'entrega, si us plau, contacta amb el nostre equip d'Atenció al Client.
 • Quan l'article està fabricat, el lliurament es produeix en els dos o tres dies posteriors.

Què passa si no estic a casa en el moment de l'entrega?

 • Si el client no hi és en el moment de l'entrega, l'agència de transports el telefonarà per concretar un nou lliurament. Si això no fos possible, deixaran al client una nota d'avís perquè pugui posar-se en contacte amb l'agència i concertar un segon intent de lliurament, sense despeses addicionals. Si no és possible fer-ho, la agència retornarà la mercaderia.
 • Si al client li resulta més còmode, també pot desplaçar-se a les instal·lacions de l'empresa de missatgeria i realitzar la recollida personalment.

Es pot comprovar el paquet en el moment de l'entrega?

 • Si en el moment del lliurament del paquet, aquest estigués visiblement danyat, s'haurà d'indicar en l'albarà d'entrega del transportista i comunicar-nos-ho de manera immediata per escrit al servei d'Atenció al Client per correu electrònic o a través del formulari que es troba al lloc web. De no fer-ho així no es podrà tramitar cap reclamació davant de l'empresa transportista.
 • En qualsevol cas, s'haurà de comprovar que els articles han estat lliurats en perfecte estat abans de les 24 hores següents a l'entrega del paquet.

Com puc saber si la meva comanda ha estat efectuada correctament?

 • Rebràs un correu automatitzat de confirmació de que s'ha rebut la comanda als pocs minuts i una trucada per telèfon i/o un missatge de correu el següent dia hàbil.

Es rep una factura de la compra?

 • Rebràs una factura provisional per correu electrònic un cop haguem rebut el pagament de la comanda i una factura definitiva a l'interior del paquet amb la compra.

Si no rebo la meva comanda, després de rebre l'avís de que s'ha enviat, què he de fer?

 • En el moment de que nosaltres sol·licitem la recollida del paquet per ésser enviat rebràs un codi de seguiment i els paquets arriben al dia hàbil següent (una mica més a Canàries, Ceuta, Melilla, o estranger). Si passat aquest termini no ho haguessis rebut posa't en contacte amb Atenció al Client per trobar la solució. Mai fins ara ens ha passat que l'empresa transportista hagi patit retard en els lliuraments.

He enviat un e-mail i no rebo resposta. Què passa ?

 • Nosaltres contestem a tots els correus electrònics dels nostres clients abans de les 24 hores hàbils següents a la seva recepció. Si no has rebut resposta, si us plau verifica la teva carpeta de missatges de correu no desitjat. Si tot i així, no trobes cap resposta, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon d'Atenció al Client.

 

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

 

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada

body>