Opinions dels clients

infobloc

premis bodas net

 • Aliances en or
 • En platí o pal·ladi
 • En tàntal
 • En carboni
 • En titani
 • En acer
 • De compromís
 • Aliances i anells de zirconi

aliances-or

Aliances de casament i anells en or
La col·lecció més cuidada per a totes les parelles, des de l'anell clàssic més bàsic a l'anell més sofisticat.
Anells fets d'or blanc, groc, rosa o en una combinació de colors, i amb diferents textures per als seus acabats.
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

platino-200

Anells de platí o pal·ladi
La col·lecció més exquisida d'aliances de boda realitzades amb platí o pal·ladi, amb models de disseny clàssic o sofisticat.
Anells fets en platí o pal·ladi, en combinació amb or (ja sigui blanc, groc o rosa) o combinant-ho amb titani. Tots ells amb diferents textures als seus acabats.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-tantal

Aliances de casament i anells de tàntal
Un nou metall per a un nou estil d'aliances.
Els anells de tàntal són més durs, d’un color gris més fosc i tres vegades més pesats que anells semblants de titani.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-carboni

Aliances de casament i anells de carboni
Un material sedós, atrevit i lleuger que no deixa ningú indiferent.
Els anells de carboni són increïblement lleugers, resistents, d’un color negre intens.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-titani

Aliances de casament i anells de titani
La millor col·lecció per a persones que no es conformen amb el que és habitual.
Anells molt lleugers fets només amb titani sòlid no al·lèrgic o en combinació amb or, plata, pal·ladi, platí, ceràmica, fibra de carboni, etc., i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

aliances-acer

Aliances de casament i anells d'acer
La col·lecció més extensa per persones que busquen alguna cosa especial i distinta.
Anells fets d'acer sòlid no al·lèrgic, o en combinació amb or, plata, ceràmica, fibra de carboni, i amb diamants.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anell-diamant

Anells amb diamant, en titani, acer, or, platí,...
Una àmplia col·lecció d'anells de compromís amb diamants.
Anells d'un ampli ventall de preus, fets d'acer, titani, or blanc, carboni, platí, etc., o en una combinació d'aquests materials.
 
Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

anillos zirconio

Un nou material per a unes aliances innovadores, molt atractiu per a persones atrevides i poc convencionals. Si estàs buscant anells negres, el zirconi és un material assequible i molt versàtil. Mentre que els anells de zirconi negre d'alta qualitat conservaran el seu aspecte elegant durant molts anys, els anells de titani o tungstè tractats perquè siguin negres, no mantindran el color fosc superficial durant molt de temps.

Seguir llegint i veure imatges d'alguns models

consells

Les joies ben cuidades poden lluir com el primer dia durant molt de temps

Poques coses tens més valuoses que les teves joies. I no es tracta només del valor material de l'or, la plata o altres metalls i gemmes que puguin portar. Sovint, el seu major valor és el valor sentimental. Un exemple clar d'això són les aliances de casament.

Aquests sentiments, aquest valor emocional no s'espatlla amb el temps, però tots els materials requereixen les teves atencions per a que mantinguin, el màxim temps possible, la seva bellesa original.

Les aliances es ratllen amb l'ús?

 • Segurament res passarà més temps en contacte directe amb la teva pell, al llarg dels anys, que el teu anell de casament. Per això, és important que evitis, en la mesura del possible, les agressions a les quals es pot veure sotmès. Mentre la teva pell es va regenerant contínuament, l'aliança, en canvi, va «memoritzant» el teu dia a dia..
 • Si recordes l'última vegada que et vas fer un petit tall al dit, recordaràs també que, mentre va curar, tenies la sensació que «contínuament et donaves cops just allà». O que, si et pintes les ungles i no tens la suficient paciència d'esperar fins que estiguin del tot seques, sempre s'acaben «marcant». Són només un parell d'exemples que constantment ens colpegem els dits.
 • Únicament es tracta que tinguis present per què es ratlla el teu anell i que sàpigues què fer per restaurar el seu «envelliment», sense preocupar-te massa. De la mateixa manera que acudim al metge quan tenim algun problema, o que anem a la perruqueria per restaurar els nostres cabells, amb les joies passa el mateix. Vés periòdicament al teu joier, perquè les netegin, reparin o restaurin. Et costarà menys que una sessió de perruqueria i tornaràs a les teves joies la seva original esplendor. Això sí, si evites algunes agressions, espaiaràs més les teves visites...
 • Les agressions que et comentem a continuació són causades per petits però continus cops o esgarrapades, així com per l'acció d'alguns dels centenars de productes químics que estan al nostre voltant i que, en entrar en contacte amb les joies, poden fer-les malbé. A vegades podem evitar-les:
  1. La platja: No és un lloc adequat per anar amb joies. Un alegre dia de jocs a la vora del mar pot arruïnar el millor dels acabats del millor dels anells. La sorra no és altra cosa que roques triturades per l'erosió, al llarg de milers d'anys, i com qualsevol roca, ratlla el metall. Per la seva banda, l'aigua del mar conté moltíssima sal, i deixa dipòsits de sal (el polsim blanc que et queda sobre la pell després d'assecar-te al sol a la platja) que desllueixen totes les superfícies.
  2. El treball o l'esport: No et direm que no hagis de anar a treballar amb les joies posades: al capdavall, les tenim per lluir-les, i passem massa hores treballant com per renunciar-hi. Però hi ha certs treballs que podries estalviar-se'ls, especialment si són pesats. Carregar, traslladar o apilar caixes (de fruites, de llibres, de components...) són tasques que aniran ratllant, colpejant i agredint la superfície de les teves joies. El mateix és vàlid per a les activitats esportives.
  3. Les feines domèstiques: Les tasques de neteja no haurien de realitzar-se amb les joies posades. Lleixius, detergents, productes per a mobles, netejavidres, salfumants, etc., són abrasius i poden erosionar i deteriorar les teves joies més estimades. Hauries de fer les tasques sempre amb guants, simplement per protegir les teves mans, i sense joies. Quan cuinem, d'altra banda, ho fem sobretot amb estris metàl·lics, vidres o ceràmiques i, per la seva composició, cap d'ells tracta bé les joies.
  4. Dormir amb anells: Moltes persones dormen amb els seus anells posats, sobretot amb l'aliança de casament, que és l'anell que més pateix, perquè gairebé mai ens el traiem. Dormir amb joies comporta algun risc, sobretot si tenen pedres encastades. Els llençols no els faran cap mal, però al girar-te pots colpejar-lo sense voler amb la tauleta de nit, o quedar-te dormint a sobre de l'anell, sotmetent l'encast de les pedres a pressions superiors al normal. Et pot semblar una exageració però on millor dormiran els teus anells, fins al matí següent, és al teu joier.
  5. Perfums i maquillatges: Maquillar-se i perfumar-se forma part del mateix ritual pel qual portem joies: Agradar-nos més. Aquí el problema no és combinar les dues coses: El problema és l'ordre. Posa't primer el perfum, laca o maquillatge de manera que posar-te les joies sigui l'últim pas abans de sortir de casa.
  6. Vernís transparent: És un consell que corre per internet, i que és una autèntica bogeria. Es tracta d'intentar protegir les teves joies envernissant-les. Com si fossin un moble! Pot ser vàlid per protegir bijuteria barata, però mai per les teves joies!. En general, no hauríem de fer cas dels consells que corren per internet si no sabem els coneixements de qui els ha escrit i de si el que expliquen es pot aplicar a totes, algunes, o cap de les teves joies. Davant el dubte acudeix a la teva joieria de confiança. Haurien de poder-te aconsellar amb molta més seguretat.

Com i on guardar les teves joies quan no les uses?

 • Si quan te les treus, van directament a un recipient (diguem-li "joier", si vols) on estan tots els teus penjolls, polseres i anells barrejats, no és la millor manera de conservar-les. Cada vegada que les deixis, es fregaran unes amb les altres i quan remenis per trobar l'arracada que et falta, o intentis treure el penjoll, la cadeneta s'ha enredat, estaràs empenyent unes joies contra altres...
  1. El joier: És el millor lloc per guardar les teves joies. No importa el seu estil, ni la seva mida ja que dependrà del nombre i grandària de les peces que hagis de guardar. És important que es pugui tancar, que estigui encoixinat per dins (ja que deixar les joies en una caixa de fusta és el mateix que deixar-les en un calaix) i que tingui compartiments, per separar i protegir unes joies d'altres. Cada anell ha de "viure" separat. Molts joiers tenen una part amb "talls" allargats al folre protector, perquè puguis encaixar-hi els teus anells. Si no et va bé tenir un joier, pots guardar cada joia en una bosseta a part. Poden ser de seda o vellut, o fins i tot aquestes petites bossetes amb tancament hermètic "Zipp", que et permetran veure quina peça hi ha dins.

Com netejar les aliances?

 • Per netejar els teus anells és suficient utilitzar, de tant en tant, un drap suau humitejat lleugerament en aigua i sabó. No utilitzis mocadors de paper, la cel·lulosa ratlla. Si porta diamants fes servir un raspall de fibres fines i sabó líquid dissolt en aigua temperada.

En el dia a dia:

 • Compta que el teu anell canviarà amb el pas del temps. Si tenia un acabat matisat molt suau s'anirà polint amb l'ús diari, i si el seu acabat polit era com un mirall, anirà perdent una mica de la seva brillantor. Aquests signes de desgast afegeixen un toc personal a l'anell i no es consideren un defecte. No obstant això, si prefereixes l'acabat original que vas escollir quan vas comprar l'anell pots fer-ho restaurar amb la freqüència que desitgis.

Esperem que aquestes indicacions et siguin d'utilitat, i puguis sempre lluir unes joies boniques, a l'alçada del que signifiquen per a tu.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar

recomanat bodas net

infobloc

Opinions dels clients

Entrada

body>