anell

La petició de matrimoni és un dels moments més especials en la vida de tota parella i per això l'elecció de l'anell de compromís és molt important, doncs aquest serà el símbol que reflectirà la vostra unió.

Coneixem la importància i la dificultat de seleccionar l'anell de compromís ideal. Triar el disseny encertat per la teva parella pot arribar a ser un gran repte. Nosaltres t'assessorem per facilitar al màxim l'elecció.

El significat del solitari o l'anell de compromís:

 • Si existeix una joia amb el més alt valor sentimental és sens dubte, l'anell de compromís.
 • El costum de lliurar l'anell de compromís sorgeix entre els cavallers romans, qui asseguraven el seu contracte matrimonial amb una peça de ferro en forma de cèrcol que la dona conservava fins que fos complerta la promesa de matrimoni.
 • La tradició de que aquesta joia portés un diamant es va popularitzar a tal grau que es van fer formes d'anells i de pedres especials per incrementar la blancor i la lluentor de la pedra.
 • Quan la parella es compromet en matrimoni, els nuvis es lliuren, usualment, un solitari amb un diamant. Els anells poden fer-se de diversos materials, els més usuals són l'or i el diamant, tot i que darrerament es fan també en acer i en titani. En qualsevol cas, es fan d'un material noble i resistent, significant que l'amor serà tan fort i pur com aquests materials. Es porta en el dit anul•lar per la vella creença que la vena d'aquest dit arriba fins al cor.

Abans de comprar l'anell de compromís:

 • Si estàs buscant un anell de compromís per a la teva parella, el primer que has de fer és visitar, virtual o físicament, les diferents tendes que gaudeixen de prestigi al mercat i veure els seus models, tenint en compte el teu pressupost. Tradicionalment, l'anell de compromís té un únic diamant, però hi han persones a qui els hi agrada més que tinguin diversos diamants, generalment col·locats en línia recta.
 • Compara qualitats, preus i serveis, abans de decidir-te. Si tens dubtes, consulta'ns i deixa't guiar pels experts.
 • Informa't de les possibilitats de realitzar el pagaments en diversos cops i si això fa variar el preu final.
 • Consulta sobre la política de reemborsament i devolució de la joieria.
 • Pregunta si el/s diamant/s que porta són autèntics i desconfia de qui et digui que són diamants d'imitació doncs no s'haurien d'indicar com diamants si no són naturals.
 • Pregunta quines cures especials requerirà la joia.
 • Realitza la compra a empreses que coneguis, o que hagis investigat prèviament, per garantir-te així que es tracta d'una empresa seriosa. Que tinguin establiment obert al públic, com nosaltres, és una bona garantia. Només comptar amb una adreça electrònica o un telèfon de contacte poden no ser suficients en el cas de que tinguis dificultats amb l'enviament o amb el producte en si.
 • Quin és el pressupost adequat per un anell de compromís? És una pregunta de difícil resposta, dependrà de molts factors, però si un anell de compromís no es compra cada mes, ni cada temporada, el més normal és que calgui fer-ne un esforç per comprar-lo. És habitual fer-ne una despesa d'entre una i tres mensualitats, tot i que tenim anells pel preu que costen uns pantalons texans, o unes ulleres de sol....Cadascú decideix quina importància li dóna al símbol per excel·lència del compromís. En tot cas, per un anell que durarà molt de temps és bàsic, per aconseguir l'èxit, trobar l'equilibri entre la qualitat de l'anell i el seu preu, fent un esforç adient a les nostres possibilitats econòmiques i tenint en compte que la qualitat està tant en el disseny com en els metalls escollits per realitzar-lo.

La nostra col·lecció proposa una àmplia gamma d'anells d'elegant disseny pensats perquè puguis seleccionar aquell que millor encaixa amb el teu gust i els desitjos de la teva parella. En cap cas, no saber la mesura de l'anell s'ha de convertir en un inconvenient ja que hem incorporat un document mesurador d'anells en línia.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar