aliances

Quan l'afecte es converteix en un profund sentit de la proximitat i la passió es converteix en una promesa per a tota la vida, els anells de casament són l'expressió personal d'harmonia, d'emoció, una visió de la vida.

Quan llisca el teu dit dins l'aliança, és el moment més dolç... En aquest instant, qui no té ganes de cridar alt i clar que es casa, que viurà amb la persona que estima?

Després de la boda, no resistiràs la temptació d'exhibir orgullosament l'anell que representa la consagració dels teus sentiments... Tindràs, segurament, la impressió de que tothom està amb els ulls posats en ell.

Avui en dia l'aliança pot ser d'or, de titani, d'acer, de plata, de platí, amb brillants o sense....

L'origen de les aliances:

  • El seu origen és l'anell metàl·lic que intercanviaven els esposos en la Roma antiga. Aquest anell representava el cercle de la vida i de l'eternitat. Més tard, sota la influència cristiana, l'or reemplaçà el ferro, però des de fa segles, cadascun dels membres de la parella  li col·loca a l'altre una aliança en el dit.
  • Els nuvis es lliuren una aliança circular, com a símbol d'amor etern, representant en el cèrcol el que no té ni principi ni fi.
  • Al segle IX, el Papa Nicolau, va autoritzar a considerar el lliurament d'anells com la formalització de la relació de nuvis. En l'actualitat, el costum s'ha mantingut i el ritual està incorporat tant en els casaments catòlics com en els civils.
  • Els anells de casament poden fer-se de diversos materials, el més usual és l'or tot i que darrerament es fan també servir els d'acer i titani, entre d'altres. En qualsevol cas, es fan d'un material noble i resistent, significant que l'amor serà tan fort i pur com aquests materials.
  • En l'actualitat, és molt habitual que les aliances portin un o diversos diamants, són un símbol d'eternitat. Abans, però, els diamants estaven reservats generalment per a l'anell de compromís i això es remunta a l'any 1477, quan Maria de Borgonya rebé un anell de diamants de l'Arxiduc Maximilià d'Àustria. Però van ésser els egipcis els qui van instaurar el portar-lo en el tercer dit de la mà esquerra, doncs estaven convençuts que la “vena de l'amor” partia del cor per acabar en aquest dit.
  • Tradicionalment, un cop s'ha fet l'intercanvi dels anells, la núvia comença a usar el seu solitari al costat de l'aliança de matrimoni, col·locant primer el cèrcol matrimonial. És per això que és convenient que tinguin una relació en grandària, color de l'or, material, estil, forma, etc.
  • També es dóna sovint el cas de que a partir del dia del casament, l'anell de compromís passi a la mà dreta per tal de evitar el rosec entre l'anell de compromís i el de casament en dur-los junts a diari.
  • En buscar unes aliances que seran per a molt de temps, cal tenir en compte la qualitat. Qualitat en l'estructura, en el disseny i en el metall escollit.

Vés a la botiga en línia, per veure els preus dels articles i les seves característiques

Gràcies per visitar-nos. Pots comprar amb total tranquil·litat !!!

Per a qualsevol consulta addicional pots comptar amb el nostre equip.

contactar